Taler ud om tidligere Brøndby-stjerne: 'Han bliver rigtig mange penge værd'

The perfect guide to the casino

Taler ud om tidligere Brøndby-stjerne: ‘Han bliver rigtig mange penge værd’

Mads Hermansen har taget Leicester med storm.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby vinkede i sommerens transfervindue farvel til Mads Hermansen, som skiftede til Premier League-nedrykkerne fra Leicester i en handel, som var ganske indbringende for de blå-gule, der kunne inkassere i omegnen af syv millioner euro – svarende til cirka 52 millioner kroner.

Mads Hermansen har da også allerede vist, at han er alle pengene værd, og i det engelske er folk særdeles overrasket, men også imponeret over den danske målmand, som mange ser som et røverkøb.

Det fortæller Rob Tanner, der dækker Leicester tæt for The Athletic.

– Han har været god! Enzo Maresca sagde, at han var deres største transfermål i sommer, og årsagen var, at de vil spille bolden op nedefra. Derfor vil han have en målmand, som er god med bolden.

– Mads bliver den 11. spiller i marken. Det er meget bemærkelsesværdigt, hvor langt ud af sit felt, han kommer. Når de har bolden, står han nærmest ved siden af Jannik (Vestergaard, red.)! Jeg havde godt hørt, at han ville være sådan, men jeg havde aldrig regnet med, at han ville være sådan her, fortæller Rob Tanner, der i samme ombæring sammenligner Mads Hermansen med Allison og Leicester, mens han også understreger, at Leicester kan komme til at tjene mange penge på ham.

– Alisson og Ederson er kommet England til som boldspillende målmænd, og nu tænker Leicester allerede, at de har lavet et gigantisk røverkøb i forhold til de penge, de betalte for ham, og hvor meget han kommer til at være værd om et par år. Han kommer til at være rigtig mange penge værd, hvis han bliver ved med at udvikle sig sådan her, lyder det fra Tanner.

 

 

 

 

 

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top