The perfect guide to the casino

BIF-stjerne har ambitioner om guld: Spiller fodbold for at vinde

Ambitionerne er store hos Brøndbys forsvarsklippe, Jacob Rasmussen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF har efter en halvslatten sæsonstart i den grad fået hul på pointhøsten, og i de seneste otte kampe er det således blevet til otte sejre for de blå-gule fra Vestegnen.

Det har af åbenlyse grundt også kastet en masse selvtillid af sig i spillertruppen, og ambitionerne er da også høje hos de blå-gule forsvarsstjerne, Jacob Rasmussen, som blev hentet til Vestegnen for et rekordstort beløb i sommers.

I et interview med Discovery+ lægger han således ikke skjul på, at han ønsker at vinde guld med Brøndby.

– Det tør jeg godt stå på mål for. Det er det eneste, jeg prøver at jagte – i alt jeg laver. Når jeg træner, i fitness og i den der fucking istønde. Det er jo ikke for sjov, at man gør sådan nogle ting.

– Jeg gør det, fordi jeg vil vinde om søndagen. Det er det eneste, det handler om for mig, lyder det fra midtstopperen, der ikke vil snakke om genopbygning i Brøndby, som ellers er en fase, der er blevet nævnt ved flere lejligheder.

– Det får du i hvert fald ikke mig til at sige. Jeg spiller fodbold for at vinde, jeg vil vinde alle steder. I sidste ende står man måske tilbage og er blevet et eller andet, men så man kan sige, at vi gjorde, hvad vi kunne, udtaler Rasmussen til Discovery+.

OVERSIGT

Scroll to Top