Drømmekasse af Falk sikrede FC København et point

Der var drama for alle pengene i aftenens sene Superliga-opgør.

Søndag aften var der en sand gyser på menuen i 3F Superligaen, hvor FC København gæstede Ceres Park i Aarhus, hvor et toptændt AGF-mandskab ventede.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Første halvleg forløb sig meget rolig med et stort spilovertag til FC København, der dog havde svært ved at spille sig frem til de helt store chancer.

I anden halvleg skiftede kampen fuldstændig gear, da AGF kom ud som et helt nyt hold. De gik fra at være passive til aggressive, og det kastede også en scoring af sig i det 73′ minut, hvor indskiftede Janni Serra fik netmaskerne til at blafre.

Dramaet i Aarhus var dog langt fra slut, for tre minutter inde i overtiden scorede Rasmus Falk et vaskeægte drømmemål, da han sendte en halvflugter helt op i krydset uden chance for Jesper Hansen.

To minutter senere nåede Kevin Diks også at modtage sit andet gule kort, og FC København måtte derfor slutte med 10 mand på banen.

Mål kom der dog ikke flere af, og dermed sluttede den dramatiske kamp altså 1-1. Det betyder samtidig, at FC København må tage til takke med en andenplads i 3F Superligaen, mens Brøndby kan glæde sig over at indtage førstepladsen, efter de tidligere i dag sikrede sig en 1-0 sejr over Viborg hjemme på Vestegnen.