The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne efter hård sejr: Forsvarsspillerne var stjernerne

Ohi Omoijuanfo uddelte store roser til defensiven oven på søndagens sejr.

Brøndby IF var kommet på en svær opgave, da de søndag eftermiddag tog imod Viborg FF, som forud for dagens kamp ikke havde tabt til de blå-gule fra Vestegnen i Superliga-regi siden 2021.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Jesper Sørensen mandskab havde da også svært ved at finde det høje topniveau, som man ellers tidligere har set fra Brøndby de seneste mange kampe efterhånden.

Heldigvis lykkedes det for Brøndby at tilkæmpe sig en smal 1-0 sejr, og de tre point kom blandt andet i hus takket være en solid defensiv, som holdets anfører, Ohi Omoijuanfo, uddelte store roser til efter slutfløjt, da han blev spurgt indtil, hvorvidt det var forsvarsspillerne, som var dagens stjerner.

– Uden tvivl, uden tvivl.

– Vi vandt på en ikke så god dag, men tre point er det vigtigste, og det er dejligt at tage alle tre.

– Der har været mange kampe, hvor vi har spillet godt, men hvor vi ikke har fået point. Så det er dejligt til en forskel at få tre point uden at spille godt.

– Vi spillede bedre i anden halvleg, og vi fik skabt nogle gode chancer, og Kvistgaarden fik sendt den ind til sidst, og så gjorde forsvarsspillerne et ekstremt godt arbejde, og derfor fik vi tre hold, fortæller Ohi Omoijuanfo til Discovery+.

OVERSIGT

Scroll to Top