The perfect guide to the casino

Melder klart ud: Brøndby-stjerne topper ønskelisten i danskerklub

En af Brøndbys dyre drenge er en eftertragtet herre.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

27-årige Rasmus Lauritsen blev hentet til Vestegnen fra kroatiske Dinamo Zagreb tilbage i januar, hvor han var udset til at skulle være en af de bærende kræfter i de blå-gules bagerste geled.

Brøndby måtte da også punge ud med i omegnen af 18,5 millioner kroner for Rasmus Lauritsens underskrift, og midtstopperen gjorde da også en ganske fin figur i foråret.

I indeværende sæson har der dog været knap så meget at juble over for Rasmus Lauritsen, selvom Brøndby har været flyvende.

Den dyrtindkøbte midtstopper er således havnet på bænken, efter en periode, hvor han har været ramt af skader, og det har fået hans tidligere klub til at drømme om en genforening.

Glen Riddersholm, der er træner for svenske IFK Norrköping, lægger således ikke skjul på, at de har et godt øje til den bænkede Brøndby-stjerne, da de ønsker at forstærke defensiven.

– Der er blevet talt om (Alexander) Fransson, men det bliver svært i det her vindue. Jeg kan også nævne Rasmus Lauritsen, siger Glen Riddersholm, der i et interview med nt.se sætter ord på de forsvarsspillere, som han har et godt øje til.

Rasmus Lauritsen har kun fået 21 minutters spilletid i de seneste fem 3F Superliga-kampe for Brøndby.

OVERSIGT

Scroll to Top