The perfect guide to the casino

SLAGTER Mbappé efter CL-ydmygelse: Han er en doven superstjerne

Den franske superstjerne får ikke mange roser for sin indsats i onsdagens opgør mod Newcastle.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Kylian Mbappé og Paris Saint-Germain fik onsdag aften en ordentlig en over snuden, da de gæstede St. James Park. Her måtte det franske storhold således se sig slået med hele 4-1 af Newcastle, hvis sejr aldrig rigtig var i fare.

Efter slutfløjt modtog Kylian Mbappé stor kritik for sin indsats af ESPN-eksperten Craig Burley, som bestemt ikke var imponeret over den franske superstjernes arbejde på grønsværnen.

– Han kan ikke lide at forsvare og at hjælpe holdet.

– Hvilket gigantisk spild af plads det var at spille med Mbappe. Han gør ikke ret meget med bolden, men han gør endnu mindre uden den. Tidligere trænere har også måtte lide under det. Ikke engang med landsholdet gider han at hjælpe defensivt, og vi så det igen i dag, udtaler Burley til ESPN.

Eksperten uddeler samtidig verbale øretæver til Paris Saint-Germains træner, Luis Enrique, der til kampen havde valgt at stille op med hele fire angribere.

– Nogle trænere, amen det er helt utroligt. Luis Enrique efterlod sig selv så hjælpeløs i dag, at det var skræmmende. Men det er bare ham. Det er hans taktik. Han spillede med fire rendyrkede angribere, der ikke kan lide at forsvare. Det har konsekvenser, når man spiller på udebane i Champions League, lyder det fra Burley.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top