The perfect guide to the casino

Preben Elkjær har talt: De vinder Champions League

Preben Elkjær har i kølvandet på de seneste kampe i gruppespillet ændret sin powerranking.

Årets Champions League-gruppespil er i fuld gang, og allerede efter første spillerunde havde Preben Elkjær i vanlig stil lavet en powerranking klar.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Her havde han Manchester City, Bayern München, FC Barcelona og Arsenal som favoritter til at løfte trofæet med de store ører, men allerede efter anden spillerunde er der blevet justeret godt og grundig i Elkjærs powerranking.

Ændringerne sker som følge af, at Arsenal skuffede fælt og tabte til franske Lens, og selvom Manchester City var altdominerende i kampen mod RB Leipzig, som de i øvrigt vandt ganske overbevisende med 3-1, så er Pep Guardiolas mandskab altså ikke længere favoritter.

Samtidig er Inter også blevet en del af Preben Elkjærs powerranking, og så har Real Madrid altså snuppet favoritværdigheden, og det er der en helt bestemt grund til. Jude Bellingham.

– Nu skal vi have dem tilbage. Det er mest på grund af, at Bellingham er blevet så stor en succes. Han har virkelig bragt liv til Real Madrid, fortæller eksperten til Viaplay, mens han tilmed sætter ord på, hvorfor Inter har fundet vej til hans liste.

– Endelig et italiensk hold. Inter spiller virkelig godt i øjeblikket. Det er et af de få hold, som kører videre fra den succes, de havde i sidste sæson, lyder det fra Preben Elkjær.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top