The perfect guide to the casino

Brøndby IF – Viborg FF: Optakt, forventet startopstilling, skader og oddsforslag

Brøndby IF – Viborg FF: Optakt

Søndag i fokus på Brøndby Stadion

Mød op klokken 16:00 og oplev en duel mellem Brøndby IF og Viborg FF, som begge jagter vigtige point i Superligaen.

Faktaboks

  • Hvem: Brøndby IF – Viborg FF
  • Hvad: Superligaen
  • Hvor: Brøndby Stadion
  • Hvornår: Søndag d. 08. oktober kl. 16:00
  • TV og Streaming: 6eren og Discovery

Holdenes aktuelle form

Brøndby IF, hjemmeholdet, befinder sig stærkt på Superligaens andenplads med 21 point i bagagen efter 10 kampe. Denne placering er et resultat af syv sejre og tre nederlag, og holdet har endnu ikke oplevet en uafgjort kamp denne sæson. Med europæisk kvalifikationsspil indenfor rækkevidde, vil træner Jesper Sørensens tropper utvivlsomt have blikket stift rettet mod førstepladsen.

Modsat har Viborg FF haft en udfordrende start på sæsonen. Efter 10 kampe har de sikret sig 12 point, hvilket aktuelt placerer dem på en skuffende ottendeplads. Med tre sejre, tre uafgjorte og fire nederlag er holdet i fare for at skulle kæmpe i nedrykningsspillet, medmindre de formår at klatre op ad ranglisten.

Spilforslag værd at overveje

Brøndby IF har hidtil holdt målet rent, lukkende kun 1.0 mål ind pr. kamp i denne sæson. Tænker du, at de holder Viborg FF til under 1,5 mål? Du kan lige nu få attraktive odds hos Bet365, og oveni købet kan du modtage en bonus på 1.000 kr.

Seneste præstationer

Brøndby IF har vist styrke i de seneste mange spilleerunder i 3F Superligaen. Senest blev det til overbevisende sejr på 3-0 over Hvidovre IF. De blå-gule fra Vestegnen er således også et af de mest formstærke hold i Superligaen, hvor det er blevet til fem sejr i de seneste seks kampe, hvor det enlig nederlag kom i derbyet mod FC København, som sikrede sig alle tre point helt i slutminutterne.

På den anden side har Viborg FF også vist tænder ved at besejre AGF med 2-1 i deres seneste kamp. Dog har deres form været som nat og dag, og de har altså på ingen måde genfundet det imponerende niveau fra sidste sæson. Inden sidste spillerunde havde Viborg således kun fået et point i fire kampe, men måske de er på vej til at vende den negative stime nu?

Oddsforslag der fanger øjet

I 60% af Viborg FFs kampe har begge hold fundet netmaskerne. Tænker du, at denne trend fortsætter? Så tjek oddsene ud på Bet365 for, at begge hold scorer. Og husk, du kan score en bonus på 1.000 kr.

Seneste hjemme- og udebanekampe

Brøndby IF har præsteret solidt på hjemmebane med tre sejre ud af de seneste fem kampe. Dog led de et bittert 2-3 nederlag til FC København i deres seneste hjemmekamp, hvor indskiftede Roony Bardghji gjorde det onde ved de blå-gule fra Vestegnen med to scoringer i slutminutterne.

På udebane har Viborg FF netop sikret en 4-3 sejr over Esbjerg fB i Oddset Pokalen. Men ser vi på de seneste fem udekampe, har de haft en blandet pose med to sejre og tre nederlag.

Tidligere møder mellem holdene

Viborg FF har haft en anelse overtag i de seneste opgør mod Brøndby IF. Af de seneste fem kampe mellem de to hold, har Viborg FF vundet to, mens Brøndby IF har vundet en, og to kampe er endt uafgjort. Deres seneste duel endte 1-1.

Forventede startopstillinger

Brøndby IF stiller sandsynligvis op i en 3-5-2 formation med bl.a. Patrick Pentz, Ohi Omoijuanfo og Mathias Kvistgaarden som nøglespillere.

Viborg FF, derimod, ser ud til at favorisere en 4-3-3 formation med spillere som Lucas Lund Pedersen, Nigel Thomas og Renato Barbosa dos Santos Júnior i fokus.

Fraværslisten

Brøndby IF må undvære Henrik Heggheim, Mathias Greve og Sebastian Søraas Sebulonsen på grund af skader og karantæner.

For Viborg FF er det Jakob Vester, Jamie Jacobs, Mads Lauritsen, Martin Agnarsson og Zan Zaletel, der sidder over.

Opsummering

Søndagens duel mellem Brøndby IF og Viborg FF lover god fodboldunderholdning. Med begge hold jagtende point til at styrke deres position i Superligaen, er der lagt op til en spændende eftermiddag på Brøndby Stadion. Husk at tænde for TV’et klokken 16:00 og oplev dramaet udfolde sig live.

OVERSIGT

Scroll to Top