Så er den gal IGEN: Brøndby modtager kæmpe bøde for skandaløs opførsel

The perfect guide to the casino

Så er den gal IGEN: Brøndby modtager kæmpe bøde for skandaløs opførsel

De blå-gule fra Vestegnen har modtaget endnu en bøde.

Der er altid god stemning på lægterne, når Brøndby IF og FC København krydser klinger i 3F Superligaen. Desværre er der en tendens til, at det ikke kun er positiv stemning som præger kampene, når Danmarks to største klubber mødes.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det var endnu engang tilfældet i det seneste derby, hvor Brøndbys fans kastede rotter på banen. Det har derfor også været ventet, at de blå-gule fra Vestegnen ville modtage en bøde, og den har de nu fået.

I en kendelse fra Fodboldens Disciplinærinstans fremgår det således, at Brøndby er blevet tildelt en bøde på 100.000 kroner for de skandaløse rotte-kast.

Det er desuden ikke første gang, at en del af Brøndbys fanskare har kastet rotter på banen under en kamp mod FC København. Det var også tilfældet tilbage i 2017, hvor Vestegnsklubben ligeledes modtog en stor bøde.

Med den seneste bøde for kast med rotter er det nu syvende gang på blot 12 måneder, at Brøndby bliver sanktioneret for at overtræde reglerne for sikkerhed og orden på stadion.

Den seneste bøde faldt efter kampen mod AGF, hvor Brøndby ligeledes blev tildelt en bøde på 100.000 kroner for brug af pyroteknik.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top