PSG-ydmygelse og to sene City-scoringer: SÃ¥dan endte alle aftenens CL-kampe

Newcastle kørte Paris Saint-Germain rundt på St. James Park onsdag aften.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Onsdag aften var der flere store kampe på menuen i Champions League-gruppespillet, hvor Newcastle blandt andet tog imod Paris Saint-Germain hjemme på St. James Park foran et højlydt publikum.

Om det var det, som påvirkede gæsterne fra Paris er ikke til at vide, men de fandt aldrig rigtig deres niveau, og det udnyttede hjemmeholdet til fulde.

Newcastle kunne således gå til pause med en flot 2-0 føring efter scoringer af Almiron og Dan Burn, og kort inde i anden halvleg gjorde Sean Longstaff det til 3-0 i en situation, hvor Donnarumma bestemt ikke så for godt ud.

I det 56′ minut lykkedes det dog for Paris Saint-Germain at bringe lidt spænding tilbage i opgøret, da Lucas Hernandez bolden i kassen.

PSG fik dog aldrig rigtig lagt et pres på Newcastle, og i overtiden kunne Fabian Schar banke bolden op i hjørnet til slutresultatet 4-1.

Herunder kan du se, hvordan aftenens øvrige Champions League-kampe endte.
Antwerp – Shakhtar: 2-3
Atletico Madrid – Feyenoord: 3-2
Celtic – Lazio: 1-2
Dortmund – AC Milan: 0-0
FC Porto – Barcelona: 0-1
RB Leipzig – Manchester City: 1-3
Røde Stjerne – Young Boys: 2-2