The perfect guide to the casino

Kæmpe bommert! FCK straffes med kæmpe bøde

Løverne fra hovedstaden er blevet straffet med en kæmpe bøde.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det har for vane at gå vildt for sig på grønsværnen, når Brøndby IF og FC København krydser klinger, og det gør sig bestemt også gældende på lægterne, hvor de fremmødte fans bestemt ikke går stille med dørene.

Det var også tilfældet i det seneste derby mellem de to ærkerivalerne, som fandt sted på Brøndby Stadion. Her kastede hjemmeholdets fans således med rotter, hvilket kostede en bøde på 100.000 kroner.

Den historie kan du læse mere om her. Gæsterne havde dog heller ikke rent mel i posen, for de havde nemlig medbragt et særdeles opsigtsvækkende og kontroversielt banner, der indeholdte klokkeslættet 13:12 – som står for ACAB, ‘All Cops Are Bastards’.

Det har nu resulteret i en kæmpe bøde fra Fodboldens Disciplinærinstans til FC København, som lyder på hele 250.000 kroner.

– Fodboldens Disciplinærinstans lægger til grund, at det fremviste banner fornærmer værdigheden og integriteten af en gruppe mennesker, i nærværende tilfælde politiet, gennem foragtende og krænkende ord, og at F.C. København skal straffes med bøde herfor under henvisning til DBU’s love § 30.1, jf. § 4B, jf. § 4A i De Disciplinære Bestemmelser.

Indberetningen er FC Københavns 20. inden for kun et enkelt år.

OVERSIGT

Scroll to Top