Galatasaray RASER efter engelsk behandling: Arrogance og mangel på respekt

The perfect guide to the casino

Galatasaray RASER efter engelsk behandling: Arrogance og mangel på respekt

Den tyrkiske storklub er bestemt ikke tilfreds med den behandling, som de modtog i forbindelse med deres ophold i England.

Galatasaray sikrede sig tirsdag aften et overraskende og flot resultat, da de slog Manchester United med 2-3 i en hæsblæsende kamp på Old Trafford.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Derfor var der også meget at juble over for den tyrkiske storklub, men den behandling, som de tilsyneladende har fået i forbindelse med deres ophold i England, ser i øjeblikket ud til at overskygge de tre point.

Galatasaray raser således over den behandling de har fået i et længere skriv på klubbens hjemmeside.

– Det er blevet nødvendigt at udgive denne meddelelse, grundet de britiske autoriteters opførelse ved Galatasaray-holdets rejse efter sejren mod Manchester United.

– Den mangel på respekt overfor vores spillere, tekniske stab og medarbejdere begyndte ved VISA-processen, fortsatte ved holdets ankomst til England og blev i går aftes til en decideret amoralsk behandling, som er modstridende vores universelle menneskerettigheder.

– Afgangen af vores holds fly i aftes blev unødvendigt udskudt med meningsløse tjek af baggage og blev forsøgt omdannet til tortur.

– I denne proces tydeliggjorde arrogancen og manglen på respekt overfor os, hvordan attituden til vores land er.

– Det skal gøres klart, at ingen kan behandle vores spillere, tekniske stab eller trænere af Galatasaray, Tyrkiets stolthed, på denne måde. Vi vil gerne offentliggøre, at vi vil kæmpe til det sidste mod dem, som ikke har behandlet os ordentligt.

– Trods alt dette vil vi gerne takke Manchester Uniteds repræsentanter for at være venlige værter både før, under og efter kampen, afslutter Galatasaray.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top