The perfect guide to the casino

Spilforslag og optakt: Viborg FF-AGF

Spilforslag og optakt: Viborg FF-AGF

Søndag aften klokken 18:00 spiller Viborg FF mod AGF på Energi Viborg Arena. Der er lagt op til en kamp, som potentielt kan gå hen og blive målfattig, derfor anbefaler vi at spille på, at Begge Hold Scorer Ikke.

Det taler for:

  • Begge hold scorede ikke i det seneste indbyrdes opgør, der endte 0-3.
  • Begge hold har scoret i bare 40% af Viborg FFs seneste fem kampe.
  • Begge hold har scoret i bare 33% af holdenes seneste tre møder.
  • AGF har i gennemsnit lukket bare et mål ind i deres seneste fem kampe.

Spil på Begge Hold Scorer Ikke på Bet365 nu og få odds 1.90.

Om kampen:

Hvem: Viborg FF – AGF
Hvad: Superligaen
Hvor: Energi Viborg Arena
Hvornår: Søndag d. 1. oktober kl. 18:00
TV og Streaming: TV3+

Form og position:

Før kampen ligger værterne på Superligaens ottendeplads efter ni kampe med ni point, hvilket på nuværende tidspunkt ville betyde en plads i nedrykningsspillet. Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, tre uafgjorte og fire nederlag. Selvom vi kun er ni ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Jacob Friiss mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere den rigtige siden af opdelingsstregen og dermed oprykningsspillet i denne spillerunde.

Gæsterne har haft en noget bedre sæson indtil nu og er placeret indenfor mesterskabsspillet på ligaens sjetteplads efter ni kampe, hvor de har samlet 13 point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via tre sejre, fire uafgjorte og to nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at øge afstanden ned til syvendepladsen og dermed nedrykningsspillet i denne spillerunde.

Seneste præstationer:

Kigger man nærmere på De Grønnes form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en sejr, da de slog Esbjerg fB med 4-3 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har resultaterne været skuffende med et sejre, en uafgjort og tre nederlag.

Modsat søndagens modstander lykkedes det ikke Uwe Röslers mandskab at tage en sejr i deres seneste kamp, da de spillede 1-1 med Randers FC. Aarhus Gymnastikforening har cirka været lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et sejre, 3, uafgjorte og et nederlag.

Hjemme og ude:

Hjemme på Energi Viborg Arena har Viborg FF ikke været overbevisende over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget et sejre, mens det også er blevet til tre uafgjorte og et nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod FC Midtjylland i en kamp, der resulterede i en 2-2 pointdeling.

I Aarhus Gymnastikforenings seneste opgør væk fra hjemmebanen, Ceres Park, stod de som tidligere nævnt over for Randers FC i et opgør der endte 1-1. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, kunne resultaterne godt være bedre med et sejre, mens det også er blevet til tre uafgjorte og et nederlag. Deres seneste tre udebanekampe er endt uafgjort.

Indbyrdes opgør:

I holdenes indbyrdes opgør har AGF haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget tre sejre sammenlignet med Viborg FFs en sejr mens det er blevet til et uafgjorte. Lige nu er Aarhus Gymnastikforening på en to kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til De Hvi’e, da de besejrede søndagens værter med 3-0.

Forventede startopstillinger:

Viborg FF (4-3-3):
Lucas Lund Pedersen – Jakob Bonde Jensen, Nicolas Bürgy, Srđan Kuzmić, Žan Zaletel – Daniel Anyembe, Magnus Hee Westergaard, Oliver Kristensen – Anosike Ementa, Nigel Thomas, Renato Barbosa dos Santos Júnior

Aarhus Gymnastikforening (4-5-1):
Jesper Hansen – Eric Kahl, Felix Beijmo, Frederik Tingager, Mats Knoester – Gift Links, Magnus Knudsen, Mikael Anderson, Nicolai Poulsen, Tobias M. Henriksen – Patrick Mortensen

Skader og karantæner:

Viborg FF:
Jakob Vester, Jamie Jacobs, Mads Lauritsen, Martin Agnarsson

AGF:
Bailey Peacock-Farrell, Kevin Yakob, Mads Emil Madsen, Mikkel Duelund

Konklusion:

Det tegner til at blive en interessant kamp mellem Viborg FF og AGF. Med holdenes nuværende form og tidligere møder, ser det ud til, at begge hold måske ikke vil score. Er du enig? Giv dit bud på Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top