The perfect guide to the casino

Optakt Tottenham-Liverpool: Topbrag på Tottenham Hotspur Stadium

Topbrag på Tottenham Hotspur Stadium

Før kampen

Lørdag aften klokken 18:30 står to af Premier Leagues mest profilerede hold over for hinanden, når Tottenham Hotspur tager imod Liverpool på deres hjemmebane.

Tottenham, under ledelse af Ange Postecoglou, har startet sæsonen stærkt og ligger på en flot fjerdeplads med 14 point efter seks kampe, som består af fire sejre og to uafgjorte. Dette er en præstation, de vil være opsatte på at bygge videre på, da en plads i top fire vil sikre dem adgang til Champions League næste sæson.

Gæsterne fra Liverpool, anført af Jürgen Klopp, har præsteret endnu bedre. Med 16 point ligger de på andenpladsen og har udelukkende sejre og uafgjorte resultater bag sig. Det er derfor en kamp mellem to hold, der begge har vist styrke tidligt i sæsonen.

De seneste kampe

Spurs kommer ind til opgøret med en pointdeling fra deres seneste kamp, hvor de spillede 2-2 mod deres londonrivaler, Arsenal. Over de seneste fem kampe har Tottenham præsteret stærkt med tre sejre og to uafgjorte.

På den anden side har Liverpool vundet deres seneste kamp mod Leicester City med 3-1, og har i de seneste fem kampe sejret i dem alle. Dette viser blot Reds’ formidable form og selvtillid forud for lørdagens opgør.

Hjemmebane versus udebane

På Tottenham Hotspur Stadium har Spurs været dominerende i deres seneste fem kampe, med tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag. De vil uden tvivl have selvtillid efter en sejr i deres seneste hjemmebaneopgør mod Sheffield United.

Liverpool, derimod, har også vist styrke på udebane. Med en sejr i deres seneste udekamp mod LASK Linz og tre sejre i de sidste fem udekampe, vil Klopp’s tropper også være fyldt med selvtillid.

Indbyrdes opgør

Når det kommer til de indbyrdes opgør mellem disse to hold, har Liverpool haft overtaget i de seneste kampe. Med tre sejre til The Reds, ingen til Spurs og to uafgjorte, har Liverpool klart haft overhånden. Og de vil forsøge at bygge videre på denne statistik, især efter deres seneste 4-3 sejr over Tottenham.

Værd at vide

 1. For de spilleglade: I 67% af Tottenhams kampe denne sæson har begge hold scoret. Bet365 giver lige nu attraktive odds på, at dette scenarie gentager sig i denne kamp.
 2. Et andet interessant væddemål: Liverpool har i gennemsnit kun lukket 0.83 mål ind pr. kamp i denne sæson. Tror du, de kan holde Tottenham under 1,5 mål? Så check de nuværende odds hos Bet365.

Forventede startopstillinger

Tottenham Hotspur FC: 4-5-1

Guglielmo Vicario – Cristian Romero, Destiny Udogie, Mickey van de Ven, Pedro Porro – Dejan Kulusevski, James Maddison, Manor Solomon, Pape Matar Sarr, Yves Bissouma – Heung-Min Son

Liverpool FC: 4-3-3

Alisson Becker – Andrew Robertson, Joe Gomez, Joel Matip, Virgil van Dijk – Alexis Mac Allister, Curtis Jones, Dominik Szoboszlai – Cody Gakpo, Luis Díaz, Mohamed Salah

Skader og karantæner

Tottenham Hotspur:

 • Alfie Whiteman
 • Bryan Gil
 • Giovani Lo Celso
 • Hugo Lloris
 • Ivan Perisic
 • Rodrigo Bentancur
 • Ryan Sessegnon

Liverpool:

 • Thiago Alcantara
 • Trent Alexander-Arnold

Opsummering

Med begge hold i form, ser lørdagens opgør ud til at blive en spændende kamp mellem to af Premier Leagues topklubber. Mens Tottenham vil forsøge at cementere deres plads i top fire, vil Liverpool søge at lukke hullet til førerholdet. Med tanke på de seneste præstationer, indbyrdes statistikker og de nuværende placeringer, er det svært at forudsige, hvem der vil trække det længste strå. Dog er én ting sikkert: Fans og neutral tilskuere vil være i vente på en underholdende fodboldaften.

OVERSIGT

Scroll to Top