The perfect guide to the casino

Skeptisk Bendtner om FCK: De har nul chancer

Den tidligere landsholdsstjerne har ikke meget tiltro til, at FC København kan snuppe point fra Bayern München.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

FC København fik en fornuftig start på Champions League-gruppespillet, da de spillede 2-2 på udebane mod Galatasaray, og selvom skuffelsen lyste ud af løvernes øjne efter en flot præstation, så må det alligevel siges at være et ganske udemærket resultat.

Den 3. oktober spiller FC København deres anden kamp i gruppespillet, når de tager imod Bayern München hjemme i Parken, men selvom Jacob Neestrups mandskab har leveret på et flot niveau den seneste tid, så spår Nicklas Bendtner dem altså ikke mange chancer.

Det fortæller han i sin egen podcast, ‘Stolpe ind’.

– Der spår jeg FCK nul chancer, siger han og springer lynhurtigt over i, at han er overtilfreds med, at de slog Brøndby med 3-2, inden han vender tilbage til, hvordan han forventer at det bliver mod de tyske mestre.

– Bayern-maskinen er en fuldstændig velsmurt hold, der bare kommer til at buldre igennem. Meget, meget bedre hold, siger Bendtner, der i samme ombæring knytter en kommentar til Elias Jelerts fadæse og de ‘tabte’ point mod Galatasaray.

– Det er jo det, vi snakker om med de her børnefejl. Det er jo af irritation at jeg siger det her med FCK i de sidste ti minutter, fordi det ville have været et kæmpe resultat for FCK og for Danmark generelt at sætte det på kortet, siger han og fortsætter:

– Det som Neestrup har fået på benene med sine trænere og holdet er virkelig imponerende. Det irriterer mig bare at organisationen grundet ét rødt kort ender med at sejle fuldstændig, hvor vi skal sidde og bide negle for, om vi overhovedet får 2-2. Der bløder mit FCK-hjerte, fordi nøj det det kunne være fedt, lyder det fra Bendtner.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top