The perfect guide to the casino

Pligtsejr: Brøndby bankede HIK

De blå-gule fra Vestegnen sikrede sig onsdag aften en pligtsejr.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Onsdag aften stod der pokalfodbold på menuen, da Brøndby var oppe imod 2.divisionsklubben HIK, og helt som ventet blev det en overkommelig opgave for Jesper Sørensens mandskab.

Folk i og omkring Brøndby har tidligere givet udtryk for, at ambitionerne for pokalturneringen er store, og det var også til at se på Brøndbys startopstilling, hvor flere af de helt store profiler var med fra start – heriblandt Nicolai Vallys.

Der var dog også blevet plads et par reserver i startopstillingen, og det var faktisk dem, som endte med at stjæle rampelyset.

Først var det sommerens nyindkøb, Yuito Suzuki, som i det 19′ minut fandt vej til netmaskerne, og bare to minutter senere gjorde stortalentet Oscar Schwartau japaneren kunsten efter, da han øgede føringen til 2-0.

I anden halvleg udbyggede Brøndby føringen til 3-0 på et selvmål af hjemmeholdets målmand, Emmanuel Ogura, og da der ikke blevet scoret yderligere i opgøret, så løb Brøndby altså med en overbevisende sejr og videreavancement i Oddset Pokalen.

OVERSIGT

Scroll to Top