The perfect guide to the casino

Kæk Brøndby-debutant: Sender stikpille til tidligere Brøndby-spiller

Clement Bischoff har i sinde at få flere Brøndby-kampe på CV’et end sin onkel.

Onsdagens pokalkamp mod 2.divisionsklubben HIK blev en overkommelig opgave for Brøndby, som sikrede sig en stensikker 3-0 sejr.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Selvom der var tale om en knap så ekstravagant pokalkamp, så var det dog alligevel en lidt speciel aften for en af de blå-gules spillere.

Den blot 17-årige Clement Bischoff fik nemlig sin debut i Brøndby-trøjen, og hvis du syntes, at efternavnet lyder bekendt, så er det med god grund.

Det er nemlig den tidligere Brøndby-spiller Mikkel Bischoffs nevø, og efter slutfløjt lagde han ikke skjul på, at han har i sinde at overgå onkel ‘glasben’, hvad angår antallet af kampe for Brøndby.

– Jeg håber i hvert fald, at jeg kan nå at spille nogle flere kampe. Han havde nogle glasben, som han ikke fik overmandet i slutningen af sin karriere. Men ej, jeg er bare super glad for at kunne være den næste Bischoff, som fik lov til at debutere i Brøndby, fortæller en glad Clement Bischoff, der også sætter et par ord på kampen.

– Det er jo det, man drømmer om, når man er ovre fra Masterclass af og man arbejder hver dag for at komme herind og spille foran Danmarks mest fantastiske fans. Jeg har altid været Brøndby-dreng og set onkel spille herinde, da jeg var lille, så selv at prøve at stå herinde foran de her fans, det er surrealistisk, at det er gået i opfyldelse nu, siger han og fortsætter:

– Det er selvfølgelig nyt at have så mange tilskuere, der står i ryggen på dig, men det giver også en enorm motivation at høre dem synge mit navn, lyder det afslutningsvis fra den unge debutant.

OVERSIGT

Scroll to Top