Hylder nyindkøb på Vestegnen: Drømmekøb, Brøndby!

The perfect guide to the casino

Hylder nyindkøb på Vestegnen: Drømmekøb, Brøndby!

Stig Tøfting uddeler store roser til en af Brøndbys nye spillere.

Søndag eftermiddag var der derby på Vestegnen, da Brøndby IF tog imod ærkerivalerne fra FC København, og kampen skuffede bestemt ikke.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Kampen var således sprængfyldt med en fantastisk atmosfære samt massere af dramatik og intensitet. I sidste ende blev det dog FC Københavns unge svensker, Roony Bardghji, som stjal overskrifterne, da han sikrede løverne sejren med to scoringer i slutminutterne.

Den talentfulde offensivspiller var dog ikke den eneste på grønsværnen, som gjorde sig positivt bemærket.

Brøndbys nyindkøb, Sean Klaiber, gjorde således en ganske god figur som højreback, hvor han i store perioder af kampen lukkede fuldstændig ned for Elias Achouri.

Klaibers start i Brøndby-trøjen har også imponeret Stig Tøftig, som kalder ham for et drømmekøb.

– Jeg nævnte også Sean Klaiber, selvom jeg kun har set ham én gang ovre i Aarhus. På tv skulle Per Frimann og jeg sætte et kombineret drømmehold af Brøndby- og FC København-spillere, og der har jeg Klaiber på, velvidende at jeg kun har set ham spille én gang. Jeg synes bare, at jeg så så meget kvalitet fra ham mod AGF, at jeg vil kalde det et drømmekøb af Brøndby. Det beviste han også i går mod FCK.

– Han er bare stabil. Han er god på bolden, nærkampsstærk, hurtig og forudseende. Det stinker af kvalitet!, lyder det fra en begejstret Stig Tøfting.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top