Brøndby-stjerne om derby: Ser det ikke som en topkamp

The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne om derby: Ser det ikke som en topkamp

Daniel Wass er ikke meget for at kalde søndagens derby mellem Brøndby og FC København for en topkamp.

Søndag eftermiddag er der noget af en lækkerbisken på menuen, når Brøndby IF tager imod ærkerivalerne fra FC København hjemme på Vestegnen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Her er der lagt i kakkelovnen til et hæsblæsende opgør, men selvom det er nummer 1 og 2 i Superliga-tabellen, der møder hinanden, så har Daniel Wass ikke lyst til at kalde det for en topkamp.

– Selvfølgelig er det fedt at ligge deroppe. Det er ikke fordi, jeg står og siger, at det er dårligt, men jeg gider ikke spekulere i det.

– Det er mere jer (journalister, red.), der melder det op til en topkamp. Det er der for mange kampe tilbage for at sige.

– Det bliver en fed kamp, og det bliver det altid mod FCK, og så må vi se, når vi er nået så langt, hvor vi ligger, fortæller Daniel Wass, der i samme ombæring påpeger, at der er flere spillere i Brøndby-truppen, som har fået fortalt vigtigheden af opgøret, eftersom de ikke har prøvet at spille et derby før.

– Vi fortæller selvfølgelig de andre spillere, at det er et derby, og det er ligemeget, hvorhenne det er i verden, så er et derby altid specielt.

– Her i Danmark er det det største opgør, og det har de fået fortalt, fortæller Daniel Wass.

Opgøret mellem Brøndby IF og FC København bliver fløjtet i gang klokken 14:00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top