The perfect guide to the casino

Officielt: Ødegaard forlænger med Arsenal – Scorer kongeløn

Den norske superstjerne kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse.

Martin Ødegaard har siden skiftet til Arsenal udviklet sig til en af de bærende krafter på holdet, og nu er den norske teknikker blevet belønnet med en ny aftale, og den indeholder altså en kæmpe lønforhøjelse.

Martin Ødegaard, der har sat sin signatur på en ny aftale helt frem til sommeren 2028, kan således se frem til en ugeløn på hele 300.000 pund – svarende til knap 2,6 millioner danske kroner.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det giver ham en månedsløn på mere end 10 millioner kroner samt en årsløn cirka 125 millioner kroner.

Det skriver Daily Mail, der i samme ombæring oplyser, at Martin Ødegaards tidligere løn lød på cirka en million kroner om ugen.

Kontraktforlængelse vækker også stor glæde hos 24-årige Martin Ødegaard.

– Det var en nem beslutning for mig. Jeg har følt mig hjemme her siden den første dag. Og jeg skiftede også meget rundt og kæmpede for virkelig at slå mig ned, så jeg følte, at jeg havde brug for et sted at komme til og slå mig ned og finde et hjem.

– (Der er) fantastiske mennesker her i klubben, også fansene. Alt omkring klubben er bare et godt match for mig.

– Selvfølgelig tænker jeg også på det (at vinde trofæer). Det er den store drøm, det store mål, at vinde ting med klubben. Derfor har jeg også skrevet under her, for jeg tror på, at vi kan opnå nogle store ting, fortæller Martin Ødegard til klubbens hjemmeside.

Martin Ødegaard stiftede for første gang bekendtskab med Arsenal, da han blev udlejet til The Gunners fra Real Madrid tilbage i januar 2021. Arsenal hentede ham siden hen på en permanent aftale i august 2021, og han har i løbet af sin tid i den engelske storklub noteret sig for 112 kampe med 27 mål og 15 oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top