The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne glæder sig over fast plads: Det betyder rigtig meget

Daniel Wass glæder sig over, at han endelig har fået en fast rolle i Brøndby.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

34-årige Daniel Wass vendte i sidste sæson hjem til Vestegnen, men til manges store overraskelse fik han en meget roterende rolle, hvor han blev brugt på flere forskellige positioner.

I indeværende sæson har situationen dog være anderledes for Daniel Wass, der er blever rykket permanent op på Brøndbys midtbane, og det har uden tvivl været godt for de blå-gules spiller, og så vækker det tilmed glæde hos hovedpersonen selv.

– Det betyder rigtig meget. Jeg er selvfølgelig blevet kastet meget rundt, men det er dejligt at få nogle kampe og træne på samme plads. Det betyder noget, siger Daniel Wass til Tipsbladet.

Daniel Wass blev i samme ombæring spurgt ind til, hvorvidt han er færdig med at spille højreback, men her gav den tidligere landsholdsspiller stafetten videre til cheftræner Jesper Sørensen.

– Det må du spørge ham om, svarede Wass med et nik mod cheftræner Jesper Sørensen, der ikke umiddelbart har planer om at rykke Wass tilbage på back-positionen.

– Jeg ved godt, at folk – og det gælder mange, måske endda mig selv – tager for givet, at man kan flytte Daniel derhen, hvor man har brug for ham, og at han så vil klikke fra første sekund af på grund af sin erfaring og ballast efter en flot karriere, siger Brøndby-træneren og fortsætter:

– Alle spillere har brug for kontinuitet på en position og at spille sammen med de samme regelmæssigt. Lige nu har han været rigtig stærk og er blevet bedre på den position. Så jeg ser ingen grund til at flytte ham rundt.

– Men det positive ved Daniel er, at han kań spille på et højt niveau på flere positioner, og det kan jo hjælpe holdet, når der er brug for. Lige nu hjælper han holdet godt ved at spille på midtbanen. Så må vi se, om ikke det fortsætter lidt tid endnu, lyder det fra Jesper Sørensen, der også blev spurgt ind til, om det var en fejl at flytte så meget rundt på ham.

– Nej, det ved jeg ikke… Jeg synes, at da vi startede ud med Daniel som højre back, var han virkelig stærk og med til at give holdet samlingskraft. Så spillede han en periode på midtbanen, og det så også fornuftigt ud.

– Så stod vi i en opstart, hvor Kevin havde karantæne og Sebastian kom sent hjem, og så var det naturligt, at han skulle spille der. Det var ikke nogen fejl, men nogle gange er det sådan, at holdet skal passes ind, så man kan få kvaliteterne til at gå op, lyder det fra Brøndby-træneren.

OVERSIGT

Scroll to Top