The perfect guide to the casino

Slår fast: Brøndby har den bedste defensiv i Superligaen

Brøndby-spillerne er sprængfyldte med selvtillid i øjeblikket, og det er med god grund.

Brøndby IF befinder sig i øjeblikket i en imponerende stime med hele fem sejre på stribe, og en del af succesen skal da også tilskrives et velspillende forsvar, som kun har lukket et enkelt mål ind i de seneste fem kampe spillerunder.

Derfor er selvtilliden god grund også stor i det bagerste geled, og spørger man Jacob Rasmussen, der har været en af sæsonens bedste forsvarsspillere, så har Brøndby Superligaens bedste defensiv.

– Tallene lyver jo ikke, og jeg skal også være ærlig at sige, at hvis jeg kigger rundt på de andre forsvar, så kan jeg ikke se, hvem der skulle være bedre.

– Hvis jeg tænker spiller for spiller, og den måde vi spiller på lige nu, så ville jeg personligt ikke bytte nogen af dem, vi har, ud, fortæller Jacob Rasmussen, der påpeger, at flere ting har gjort, at de blå-gule fra Vestegnen har en velfungerende defensiv.

– Vi er blevet rigtig gode med bolden, og det gør jo tit, at modstanderne skal løbe lidt mere, og at det bliver lidt mere frustrerende.

– Vi har været gode til at komme foran i kampene, hvilket gør, at modstanderne skal ændre en lille smule på den måde, de griber kampen an på.

– Så har vi bare utroligt god kemi nede bagved, og det har fungeret rigtig godt med dem, der har spillet.

– Vi er utroligt gode til at kommunikere med hinanden, og det er en stor del af at forsvare, for der skal være styr på de forskellige spillere, og hvem der tager hvad, fortæller Jacob Rasmussen.

OVERSIGT

Scroll to Top