The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne ser frem til derby: Har altid betydet noget

Mathias Kvistgaarden glæder sig til søndagens Superliga-brag.

Søndag eftermiddag er der en af sæsonens største kampe i 3F Superligaen på menuen, når Brøndby IF og FC København krydser klinger i en vaskeægte topkamp.

Der er således kun et enkelt point der adskiller de to formstærke mandskaber, og det bliver med garanti også et spændende opgør at følge.

Mathias Kvistgaarden ser da også selv frem til kampen, der potentielt set kan bringe de blå-gule fra Vestegnen op på førstepladsen.

– Jeg glæder mig sindssygt meget. Det er en fed kamp at spille, og det er altid stort på Brøndby Stadion. Der er ikke nogen tvivl om, at man godt kan mærke, at man er spændt. Det sidder i kroppen i flere dage op til sådan et Derby.

– Jeg glæder mig rigtig meget. Det har altid betydet noget, både som ungdomsspiller og seniorspiller.

– Jeg prøver at få den her Derby-energi til at smitte af på de andre i truppen. Selvfølgelig er alle klar over, hvor stor en kamp dette opgør er, men vi har stadig nogle nye spillere i truppen, der ikke har prøvet at spille et Derby før.

– Det er selvfølgelig med at få dem med og give dem en dybere forståelse for, hvad et Derby betyder for klubben og specielt for fansene omkring os, fortæller den unge Brøndby-spiller.

Kampen mellem Brøndby og FC København bliver fløjtet i gang klokken 14:00.

OVERSIGT

Scroll to Top