The perfect guide to the casino

United-legende hylder Højlund: Han er helt anderledes

Den danske angriber har allerede modtaget store roser for sin start i den engelske storklub.

Ramus Højlund har haft lidt af en kometkarriere, og tidligere på sommeren gennemførte den tidligere FCK-angriber sit skifte til Manchester United i en kæmpe handel på mere end 500 millioner kroner.

Mange har dog siden hen haft deres tvivl om, hvorvidt skridtet er lidt for stort for Rasmus Højlund. Indtil videre har danskeren dog efterladt et godt indtryk – også hos Manchester United-legenden Andy Cole, der uddeler store roser til Højlund.

– Han har masser af energi. Han er ungdommelig. Han er selvfølgelig stadig lidt usleben, men han går hele tiden efter at udfordre midterforsvarerne, lyder det, ifølge Betfred, fra Andy Cole.

– Da jeg var i Newcastle, plejede Kevin Keegan at sige om David Kelly, som jeg spillede sammen med, at han ville jagte et stykke papir. Og det er det, Rasmus gør. Han arbejder virkelig hårdt for sit hold.

– Det er en skam for ham, at hans mål blev annulleret, men Rasmus skal bare fortsætte med at arbejde hårdt, for han er helt anderledes end det, vi har haft i et godt stykke tid, siger Cole.

– Det er derfor, at Uniteds fans er så meget på hans side. For det er længe siden, at de har set en centerforward, der giver alt. Jeg krydser fingre for, at han kan åbne sin målkonto i løbet af de næste par kampe, så han kan komme i gang.

OVERSIGT

Scroll to Top