The perfect guide to the casino

Solskjær vækker opsigt i interview: En fejl at hente Ronaldo

Ole Gunnar Solskjær sætter i et nyt interview ord på sin tid i Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær blev fyret i Manchester United tilbage i november 2021. Fyringen kom i kølvandet på en turbulent tid i spidsen for de røde djævle, hvor tilgangen af Cristiano Ronaldo og hans præstationer også fyldte en del i klubben.

Nu har den norske manager, der selv har en fortid som spiller i Manchester United, for første gang siden sin fyring sat ord på sin tid i spidsen for klubben.

Det gør han i et længere interview, hvor han blandt andet kalder signingen af Cristiano Ronaldo for en fejl.

– Det var en beslutning, der var virkelig svær at afvise, og jeg følte, at vi var nødt til at tage chancen, men det viste sig at være forkert. Det føltes så rigtigt, da vi skrev under, og det følte fansene også til Newcastle-kampen, hvor Old Trafford kogte (Ronaldo scorede to i 4-1-sejren, red.). Han var stadig en af de bedste målscorere i verden og så stærk ud.

– Da jeg så på kampprogrammet, ville det blive en svær periode: Manchester City, Liverpool, Tottenham og Leicester på udebane. Så Chelsea og Arsenal plus Champions League-kampe. Ting gik imod os. Det startede hjemme mod Aston Villa og et sent misbrugt straffespark.

– Når man har en gruppe, er alle nødt til at trække i samme retning. Når tingene ikke gik godt, kunne du se visse spillere og egoer, der kom frem, siger Solskjær i interviewet med The Athletic.

Solskjær fortæller i samme ombæring, at han godt vidste, at han ville blive fyret efter kampen mod Watford, som Manchester United endte med at tabe 4-1.

– Jeg vidste det i pausen mod Watford. Vi så ikke ud som et Manchester United-hold, og spillerne løb ikke for hinanden. I pausen fortalte jeg spillerne, at det nok ville være sidste gang, vi arbejdede sammen, og at de skulle gå ud og spille med stolthed.

– Næste morgen fik jeg en besked fra Ed Woodward, som skrev, at han havde brug for at se mig på kontoret i Carrington. Det var ret hårdt, når man har været i klubben i 18 år med alle de gode og dårlige tider, fortæller Solskjær, der ikke har haft et trænerjob siden sin fyreseddel.

OVERSIGT

Scroll to Top