OB - Silkeborg IF: Optakt, odds, skader, karantæner og Forventede Start

The perfect guide to the casino

OB – Silkeborg IF: Optakt, odds, skader, karantæner og Forventede Start

OB – Silkeborg IF: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Start

Faktaboks

Hvem: OB – Silkeborg IF

Hvad: Superligaen

Hvor: Nature Energy Park

Hvornår: Mandag d. 18. september kl. 19:00

TV og Streaming: TV3 Sport og Viaplay

Optakt til kampen

Før kampen ligger værterne på Superligaens syvendeplads efter syv kampe med otte point, hvilket på nuværende tidspunkt ville betyde en plads i nedrykningsspillet. Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Selvom vi kun er syv ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Andreas Alms mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere den rigtige siden af opdelingsstregen og dermed oprykningsspillet i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

I 100% af OBs kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det sker igen, kan du lige nu få odds 1.70 på Bet365, hvis Begge holder scorer. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsterne har haft en noget bedre sæson indtil nu og er placeret indenfor mesterskabsspillet på ligaens fjerdeplads efter syv kampe, hvor de har samlet 13 point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via fire sejre, en uafgjort og to nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at spille sig nærmer den Europa-adgangsgivende tredjeplads i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 2

Silkeborg IF har lukket mål ind i 29 af deres kampe denne sæson. Tror du, at det sker igen mod OB, kan du lige nu få odds 1.40 på Bet365. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Kigger man nærmere på De Stribedes form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en sejr, da de slog Tune IF med 5-0 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Ligesom mandagens modstander tog Kent Nielsens mandskab også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Hvidovre IF med 1-0. Silkeborg IF har vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til fire sejre, 1, uafgjorte og 0 nederlag. Deres seneste tre kampe er endt med en sejr.

Hjemme på Nature Energy Park har OB ikke været overbevisende over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget et sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og to nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod Vejle Boldklub i en kamp, der resulterede i et 1-2 nederlag.

I Silkeborg IFs seneste opgør væk fra hjemmebanen, Jysk Park, gæstede de FC København i en kamp, der resulterede i en 3-1 sejr. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne flotte med tre sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og et nederlag.

I holdenes indbyrdes opgør har OB haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget tre sejre sammenlignet med Silkeborg IFs 0 sejre mens det er blevet til to uafgjorte. Lige nu er Odense BK på en to kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til De Stribede, da de besejrede mandagens gæster med 1-0.

Forventede startopstillinger

Odense BK: 4-5-1

Martin Hansen – Aske Adelgaard, Leeroy Owusu, Look Saa Nicholas K. Mickelson, Tobias Slotsager – Alasana Manneh, Bashkim Kadrii, Bjørn Paulsen, Franco Daryl Tongya Heubang, Sven Köhler – Rami Hajal

Silkeborg IF: 4-3-3

Nicolai Larsen – Alexander Busch, Oliver Sonne, Robin Dahl Østrøm, Tobias Sahlquist – Anders Klynge, Mark Brink, Pelle Mattsson – Alexander Rasmussen, Sören Tengstedt, Tonni Adamsen

Skader og karantæner

OB:

Ingen

Silkeborg IF:

Ingen

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top