The perfect guide to the casino

Opråb til Brøndby: Køb denne Superliga-angriber!

De blå-gule fra Vestegnen bør rette blikket mod Silkeborg.

Brøndbys to angribere, Mathias Kvistgaarden og Ohi Omoijuanfo, har ikke imponeret synderligt med målscoringen i indeværende sæson, hvor de sammenlagt er noteret for fire kasser i de første syv kampe i 3F Superligaen.

Samtidig var Mathias Kvistgaarden også sat i kraftig forbindelse med et exit denne sommer, hvor han blev sat i forbindelse med et skifte til den skotske storklub Celtic, og skulle den unge angriber ende med at forlade Vestegnen i den nærmeste fremtid, så bør Brøndby rette blikket mod Silkeborg i jagten på en afløser.

Her render 21-årige Alexander Lind nemlig rundt, og han vil passe godt ind i Brøndby, mener Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen.

– Vi har snakket om, at man plukker de bedste fra konkurrenterne. Hvorfor ikke Alexander Lind, der har fået gennembrud et gennembrud i Silkeborg. Han har en pakke, hvor jeg tænker, at han godt kan komme til Brøndby. Starte med at spille andenviolin og få lidt indhop. Det var også sådan, han startede i Silkeborg, siger Kenneth Emil Petersen til Viaplay og forklarer om Alexander Lind som type:

– Han har en fantastisk fysik. Er ikke et teknisk vidunder, men god til at positionere sig inde i feltet. Han er en rigtig boks-angriber. Jeg er med på, at han er samme årgang som Yousef Salech, der er udlejet til en belgisk klub, men de to sammen ville da kunne et eller andet. Lind har en pakke, der er sindssygt spændende. Han ser robust ud, men han har en fantastisk fart.

Alexander Lind er lige nu delt topscorer i 3F Superligaen med fem mål.

OVERSIGT

Scroll to Top