The perfect guide to the casino

Nervøs for nyindkøb: Spændt på hans modtagelse på Brøndby Stadion

Lyngbys direktør, Andreas Byder, lægger ikke skjul på, at han er spændt på, hvordan de mange fodboldfans i Danmark tager imod Gylfi Sigurdsson.

Lyngby leverede tidligere på sommeren en opsigtsvækkende signing, da de hentede den tidligere Premier League-stjerne, Gylfi Sigurdsson, der har en fortid i klubber som Everton og Tottenham.

Den islandske fodboldstjerne har dog ikke spillet en professionel fodboldkamp siden maj 2021, da han blev undersøgt i en sag om mulige seksuelle krænkelser.

Sagen er han dog siden hen blevet frikendt i, men derfor er Lyngby-direktør, Andreas Byder, alligevel spændt på, hvordan Gylfi Sigurdsson bliver taget imod rundt omkring i Danmark – specielt på Brøndby Stadion.

Det fortæller han i et interview med DR.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke var spændte på, hvordan han ville blive modtaget. Ikke af vores egne fans, men vi er da spændte på, hvordan han for eksempel bliver modtaget ude på Brøndby Stadion. Men jeg håber, og jeg tror, at vi alle sammen lige sætter os ind i hans historie, før vi råber noget dumt, siger Lyngby-direktøren.

34-årige Gylfi Sigurdsson har skrevet under på en et-årig aftale med Lyngby.

OVERSIGT

Scroll to Top