Legende hylder Højlund: Der er ikke en svaghed i hans spil

The perfect guide to the casino

Legende hylder Højlund: Der er ikke en svaghed i hans spil

Danske Rasmus Højlund har allerede imponeret i løbet af sine korte tid i Manchester United.

Rasmus Højlund fuldførte denne sommer et sandt drømmeskifte, da han forlod Atalanta til fordel for Manchester United i en handel på over en halv milliard kroner, og selvom han sammenlagt kun har været i aktion i 87 minutter for de røde djævle, så har han allerede gjort sig positivt bemærket.

Den danske fodboldlegende, Peter Schmeichel, der selv har en lang og gloværdig fortid i Manchester United, var således ude at rose Rasmus Højlund til skyerne forud for lørdagens Premier League-kamp mod Brighton.

– Der er ikke en svaghed i hans spil. Der er ikke en del af hans spil, hvor han ikke kan blive helt fremragende.

– Den her fyr kan alt: Han er stor, stærk, hurtig, fysisk, teknisk, taktisk dygtig. Alt hvad du vil have i en fodboldspiller, alt hvad du vil have i en angriber. Han har også en rigtig angribers målnæse. Vi så, hvem han er (mod Arsenal). Han kom ind, mobbede forsvarsspillerne, ville have bolden, var ikke bange for at blive involveret.

– Han har bare et enormt og fuldstændigt utappet potentiale, og jeg er meget begejstret for ham i United, for jeg tror aldrig, vi har haft en spiller som ham, siger Peter Schmeichel til Manchester Uniteds hjemmeside.

Den danske målmand sammenligner ham i samme ombæring med Wayne Rooney, som er en af Manchester Uniteds største klublegender.

– Den nærmeste, jeg kan komme på, er Wayne Rooney. Rooney var ikke langsom, men Rasmus er hurtig, og det er anderledes.

– Jeg siger ikke, at Rasmus er lige så god som Wayne, for herregud, Wayne var så god, og han opnåede så meget, men Rasmus kan være den slags spiller, lyder det afslutningsvis fra Peter Schmeichel.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top