The perfect guide to the casino

Fra flop til top: Uddeler store roser til Brøndby-spiller efter omskoling

Jesper Sørensen fortæller, Marko Divkovic er blevet omskolet til back, da han ikke var farlig nok.

Brøndby IF hentede sidste sommer Marko Divkovic i Dunajska Streda, men angriberen har aldrig fået sit gennembrud i offensiven på Vestegnen, hvor det kun er blevet til fem scoringer i 47 kampe.

I løbet af sommerens transfervindue var der derfor også spekulationer om, hvorvidt Divkovic havde en fremtid på Vestegnen, og fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, indikerede således, at han måske kunne være på vej væk.

– Egentlig er vi rigtig ærgerlige over, at Marko ikke har fået vist sig bedre frem, for i dagligdagen kan vi se, at der er en hel del mere i ham, end han har fået vist.

– Men det er klart, at på et eller andet tidspunkt skal man ligesom gøre regnskabet op. Om det bliver denne sommer, ved jeg ikke, sagde CV.

Nu er situationen dog en helt anden for Marko Divkovic, der siden hen er blevet omskolet til back med stor succes, og det glæder cheftræner Jesper Sørensen.

– Nu er det selvfølgelig kort tid, at han har været inde for at spille, men vi havde en idé om, at han kunne gøre det på positionen.

– I trænerteamet havde vi snakket om det, og vi havde set, at han havde trænet godt uden at få en plads på holdet.

– Når vi havde set ham i angriberrollen, synes vi ikke rigtig, at han var farlig nok, men vi kunne godt se til træning, at han havde en masse kvalitet. Så vi prøvede at spille ham på en anden position, og det har han budt ind på med det samme, og han har set fin ud med det samme.

– Det er selvfølgelig positivt, når det sker, men det vigtigste er, at spillerne selv har en motivation for det. Vi havde snakket om, at hvis det skulle blive til noget med ham i Brøndby, så skulle det nok blive på en ny position.

– Han var klar til at gribe chancen, og det har han gjort, siger Jesper Sørensen til bold.dk.

Brøndby-træneren fortæller i samme ombæring, at han er overrasket over, hvor hurtigt Divkovic har tilpasset sig sin nye rolle.

– Ja, det er jeg. Jeg er overrasket over, at det var smertefrit. Der vil også komme fejl fra Marko, men han tilbyder holdet rigtig meget.

– Han er hurtig, løbestærk, aggressiv og en dygtig pasningsspiller, så han har meget at tilbyde med på positionen, og det var det, som vi havde en idé om, men jeg er da overrasket over, at det er gået så hurtigt, siger Jesper Sørensen.

Marko Divkovic og Brøndby skal i aktion senere i dag, når de brager sammen med AGF på Ceres Park.

OVERSIGT

Scroll to Top