The perfect guide to the casino

Brøndby-profil inden Superliga-brag: Har altid hadet AGF

Brøndby-spilleren Mathias Greve fortæller, at han altid har hadet AGF.

Søndag aften er der storkamp på menuen i 3F Superligaen, når AGF og Brøndby brager sammen på Ceres Park, og her er der altså lagt i kakkelovnen til en spændende og dramatisk kamp mellem to hold, som kæmper for en plads i toppen af Danmarks bedste fodboldrække.

Forud for kampen har bold.dk taget en snak med Mathias Greve, og her fortæller han blandt andet, at han altid har hadet AGF.

– Jamen alle steder, hvor jeg har været, har det altid været en klub, som man hader. Det har været min fornemmelse i OB, Randers og nu Brøndby, at der altid er god tænding i opgørene, når man har spillet.

– Der har altid været en eller form for rivalisering, og i Randers havde man jo det der lillebror-forhold til AGF, hvor det virkelig var en klub, som man gerne ville måle sig med og vinde over.

– På et tidspunkt var der en fantastisk statistik for Randers, og det var fedt at spille og holde statistikken i live, indtil den blev brudt, siger Mathias Greve, der også bliver spurgt ind til, hvordan man kan mærke hadet.

– Man kan jo bare mærke, at det er en stor kamp. Hvis jeg har hørt rigtigt, er der udsolgt i Aarhus, så det er nok den måde, man mærker det på, siger Greve, der er fortrøstningsfuld på Brøndbys vegne i kølvandet på den gode stime, som de blå-gule fra Vestegnen i øjeblikket kan glæde sig over.

– Det er klart, at følelsen er god, fordi vi har været inde i en stime på fire sejre i træk. Det virker som om, at der er god tro på tingene, så det er fedt.

– I en landsholdsperiode prøver man altid at skubbe lidt på tingene, så det har vi også gjort.

– Jeg synes, at vi har været gode til at nulstille hele vejen igennem. Også da vi havde den lidt mindre gode start. Der skal altid knokles hårdt, om man vinder eller ej, lyder det afslutningsvis fra midtbanespilleren.

Der er kampstart mellem AGF og Brøndby klokken 18:00.

OVERSIGT

Scroll to Top