The perfect guide to the casino

Officielt: Pione Sisto forlader FC Midtjylland

Pione Sisto er endegyldigt fortid hos ulvene fra heden.

Tilbage i sommeren 2020 smed FC Midtjylland lidt af en transferbombe, da de kunne offentliggøre købet af Pione Sisto, som vendte retur til dansk fodbold efter et ophold i La Liga-klubben Celta Vigo med blandet succes.

Siden hjemkosten har Pione Sisto dog været alt andet end en succes, og i det seneste år har han således ikke været i nærheden af spilletid.

Nu er det dog lykkedes for FC Midtjylland at slippe af med den driblestærke offensivspiller, da man er blevet enige med tyrkiske Alanyaspor om en handel.

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, ærgrer sig over Sistos tid i FC Midtjylland, men han håber samtidig, at Sisto nu kan få karrieren på rette køl igen.

– Det er ingen hemmelighed, at vi er meget kede af og ærgerlige over Piones seneste forløb her i Midtjylland.

– Vi håber, at det her skifte kan være med til at få hans karriere tilbage på rette spor, og vi er tilfredse med, at vi har fundet en god løsning. Der skal lyde et stort held og lykke med fremtiden til Pione, som vi ønsker alt det bedste, siger Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Pione Sisto skifter angiveligt til Alanyaspor kvit og frit. Til gengæld er der inkluderet en videresalgsklausul, som FC Midtjylland potentielt kan få glæde af senere hen.

OVERSIGT

Scroll to Top