The perfect guide to the casino

Kæk FCK-stjerne: Ikke mange er bedre end mig

Andreas Cornelius har fortsat selvtilliden på plads.

30-årige Andreas Cornelius har været alt andet end en succes, siden han vendte hjem til FC København sidste sommer.

Den bomstærke angriber har således været plaget af skader, og så er det endnu ikke lykkedes ham at finde vej til netmaskerne, men det har altså ikke påvirket Cornelius’ selvtillid.

Efter en længere skadesperiode fortæller Cornelius nu, at han er ved at være i omdrejninger, og at han er klar til lørdagens Superliga-brag mod FC Nordsjælland.

– Vi har tre kampe på en uges tid nu, så det bliver ikke alle tre. Så vi skal stadig dosere lidt, men jeg er ved at være klar til at kunne spille fra start også. Nu kan jeg begynde at spille mere end en halvleg, siger Andreas Cornelius, der samtidig afviser, at det går ham på, at han endnu ikke har scoret for FCK.

– Det bruger jeg ikke et eneste sekund på at tænke på. Overhovedet ikke. Det eneste, der fylder noget for mig, det er at blive fysisk klar, lyder det fra ‘Corner’, der samtidig bliver spurgt ind til hans fremtid på det danske landshold, og om han har været i kontakt med Kasper Hjulmand.

– Vi snakker ikke rigtig sammen. Han kan jo bare udtage mig, hvis han vil, når jeg er klar igen, lyder det fra FCK-stjernen, der også bliver spurgt ind til, om han frygter, at Hjulmand ikke kigger hans vej, eftersom han nu slår sine folder i 3F Superligaen.

– Der er heller ikke særligt mange Superliga-spillere, der er lige så gode som mig, lyder det selvsikkert fra Andreas Cornelius, der stadig føler, at han har en rolle at spille på landsholdet:

– Ja, selvfølgelig. Alle ved jo, at når jeg er i form, så har jeg ting at bidrage med. Så ja, det tager jeg stille og roligt, lyder det afslutningsvis fra Andreas Cornelius.

OVERSIGT

Scroll to Top