The perfect guide to the casino

Viborg FF – FC Midtjylland: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Viborg FF – FC Midtjylland: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Fredag aften klokken 19:00 spiller Viborg FF mod FC Midtjylland på Energi Viborg Arena.

Faktaboks

Hvem: Viborg FF – FC Midtjylland
Hvad: Superligaen
Hvor: Energi Viborg Arena
Hvornår: Fredag d. 15. september kl. 19:00
TV og Streaming: TV3 Sport og Viaplay

Opstilling før kampen

Før kampen befinder værterne sig på Superligaens niendeplads efter syv kampe med otte point, hvilket på nuværende tidspunkt ville betyde en plads i nedrykningsspillet. Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Selvom vi kun er syv ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Jacob Friiss mandskab uden tvivl forsøge at ligge mere afstand til nedrykningsstregen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

Viborg FF har lukket mål ind i 14 af deres kampe denne sæson. Tror du, at det sker igen mod FC Midtjylland, kan du lige nu få odds 1.25 på Bet365. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsterne har haft en noget bedre sæson indtil nu og er placeret indenfor mesterskabsspillet på ligaens sjetteplads efter syv kampe, hvor de har samlet 10 point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via tre sejre, en uafgjort og tre nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at øge afstanden ned til syvendepladsen og dermed nedrykningsspillet i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

FC Midtjylland har lukket mål ind i 29 af deres kampe denne sæson. Tror du, at det sker igen mod Viborg FF, kan du lige nu få odds 1.30 på Bet365. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Formkurve

Kigger man nærmere på De Grønnes form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til FC København med 0-2 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, en uafgjort og to nederlag. Deres seneste to kampe er endt med et nederlag. Modsat fredagens modstander tog Thomas Thomasbergs mandskab også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Aabenraa BK med 13-0. FC Midtjylland har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et sejre, 3, uafgjorte og et nederlag.

Hjemme på Energi Viborg Arena har Viborg FF ikke været overbevisende over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget et sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og to nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod Vejle Boldklub i en kamp, der resulterede i en 2-1 sejr. I FC Midtjyllands seneste opgør væk fra hjemmebanen, MCH Arena, stod de som tidligere nævnt over for Aabenraa BK i et opgør der endte 13-0. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne OK med to sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og to nederlag.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har FC Midtjylland haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget tre sejre sammenlignet med Viborg FFs en sejr mens det er blevet til et uafgjorte. Lige nu er Viborg FF på en to kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte dog med en sejr til De Grønne, da de besejrede fredagens gæster med 1-0.

Forventede startopstillinger

Viborg FF: 4-3-3
Lucas Lund Pedersen – Jakob Bonde Jensen, Nicolas Bürgy, Srđan Kuzmić, Žan Zaletel – Daniel Anyembe, Ibrahim Muhammad Sa’id, Oliver Kristensen – Anosike Ementa, Nigel Thomas, Renato Barbosa dos Santos Júnior
FC Midtjylland: 4-3-3
Jonas Lössl – Adam Gabriel, Juninho, Mads Bech Sørensen, Nikolas Dyhr – Armin Gigovic, Charles Rigon Matos, Oliver Sørensen – Aral Şimşir, Franculino Gluda Djú, Kyu-Sung Cho

Skader og karantæner

Viborg FF:
Jakob Vester, Mads Lauritsen, Martin Agnarsson
FC Midtjylland:
Emiliano Martínez, Henrik Dalsgaard, Joel Andersson, Kristoffer Olsson, Sverrir Ingi Ingason

Konklusion

Med både holdenes nuværende form og tidligere indbyrdes opgør taget i betragtning, tegner dette opgør til at blive en tæt og spændende affære. Begge hold har noget at spille for, og der vil helt sikkert blive kæmpet for hver eneste bold. Med hjemmebanefordelen i mente, kan Viborg FF håbe på at tage point i dette opgør, men FC Midtjylland vil uden tvivl også være opsatte på at tage alle tre point med hjem.

OVERSIGT

Scroll to Top