The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland – FCK: Optakt, Odds, skader, karantæner og forventede startopstillinger

FC Nordsjælland – FCK: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Faktaboks

Hvem: FC Nordsjælland – FCK

Hvad: Superligaen

Hvor: Right to Dream Park

Hvornår: Lørdag d. 16. september kl. 16:00

TV og Streaming: 6eren og Discovery+

Kampoptakt

Lørdag eftermiddag klokken 16:00 spiller FC Nordsjælland mod FCK på Right to Dream Park.

Før kampen ligger værterne lunt til i top seks på Superligaens andenplads efter syv kampe, hvor de har samlet 16 point sammen, hvilket på nuværende tidspunkt vil sikre direkte adgang til europæisk kvalifikationsspil næste sæson. Pointtotalen er kommet i hus via fem sejre, en uafgjort og et nederlag. Selvom vi kun er syv ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Johannes Thorups mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere førstepladsen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

FC Nordsjælland har i gennemsnit lukket 0.86 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få 1.80 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod FCK. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsterne har haft en noget bedre sæson indtil nu og er også at finde på ligaens førsteplads efter syv kampe med 18 point. Pointtotalen er kommet i hus via seks sejre, 0 uafgjorte og et nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at forstærke førstepladsen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

FCK har i gennemsnit lukket 1.0 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.72 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod FC Nordsjælland. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Kigger man nærmere på Tigrenes form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en pointdeling i baggagen, da de spillede 1-1 med Lyngby Boldklub i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de gjort det godt med tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

Modsat lørdagens modstander tog Jacob Neestrups mandskab også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Viborg FF med 2-0. FC København har cirka været lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til tre sejre, 1, uafgjorte og et nederlag.

Hjemme på Right to Dream Park har FC Nordsjælland været suveræne over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget lige så mange sejre. Deres seneste fem hjemmebanekampe er endt med sejr. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod FC Midtjylland i en kamp, der resulterede i en 3-0 sejr.

I FC Københavns seneste opgør væk fra hjemmebanen, Parken, gæstede de KS Raków Częstochowa i en kamp, der resulterede i en 1-0 sejr. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne imponerende med fire sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og 0 nederlag. Deres seneste to udebanekampe er endt med sejr.

Over holdenes seneste fem møder har sejre spredt sig ligeligt da både FC Nordsjælland og FCK har taget to sejre hver, mens det også er blevet til et uafgjorte. Den seneste kamp endte med en sejr til Løverne, da de besejrede lørdagens værter med 3-2.

Forventede startopstillinger

FC Nordsjælland: 4-3-3

Andreas Hansen – Adamo Nagalo, Daniel Svensson, Jeppe Tverskov, Kian Hansen – Lucas Hey, Martin Frese, Mohammed Diomande – Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Oliver Villadsen

FC København: 4-3-3

Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Valdemar Lund Jensen – Diogo Gonçalves, Rasmus Falk Jensen, William Clem – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Skader og karantæner

FC Nordsjælland: Oliver Antman

FCK: David Khocholava, Nicolai Boilesen

Opsamlende konklusion

Den kommende kamp mellem FC Nordsjælland og FCK lover at blive spændende med begge hold, der kæmper om vigtige point. FC Nordsjælland har vist styrke på hjemmebane, mens FCK har imponeret på udebane. Med forventede startopstillinger og skadesopdateringer i mente er alt klar til en intens kamp på Right to Dream Park.

OVERSIGT

Scroll to Top