The perfect guide to the casino

Medie: Manchester United jagter Napoli-stjerne

De røde djævle har allerede udset sig deres næste store signing.

Sommerens transfervindue er næsten lige smækket i, men derfor florerer rygterne fortsat omkring europas største klubber, og det er bestemt ingen undtagelse, når det gælder Manchester United.

Selvom de røde djævle spenderede mere end en halv milliard på Rasmus Højlund denne sommer, så ønsker de angiveligt at forstærke offensiven yderligere, da både Jadon Sancho og Antony er havnet i unåde.

Ifølge transferjournalisten, Ekrem Konur, så har Manchester United derfor sat jagten ind på Napoli-stjernen Khvicha Kvaratskhelia, der i sidste sæson var en af Europas absolut bedste kantspillere.

Manchester United kommer dog til at få kamp til stregen om georgiorens underskrift, da også Real Madrid og Manchester City meldes interesseret.

Kvaratskhelia bliver bestemt heller ikke noget billigt bekendskab for en potentiel bejler, da han ifølge Transfermarkt.com vurderes at have en markedsværdi på 85 millioner euro – svarende til knap 635 millioner kroner.

Derudover udløber 22-årige Kvaratskhelias kontrakt med Napoli først i sommeren 2027, og de forsvarende Serie A-mestre står dermed også i en stærk forhandlingsposition.

Kvaratskhelia noterede sig i sidste sæson for 12 mål og 10 oplæg i 34 Serie A-kampe, mens han i indeværende sæson har leveret et enkelt oplæg.

OVERSIGT

Scroll to Top