The perfect guide to the casino

Medie: Manchester City-stjerne har en speciel FC Barcelona-klausul

En af Manchester Citys største profiler har fået indskrevet en helt særlig klausul i sin kontrakt.

For mange fodboldspillere er det en drøm at kunne skrive FC Barcelona på CV’et, og det er tilsyneladende ingen undtagelse for Manchester Citys portugisiske offensivspiller, Bernardo Silva.

Ifølge Mundo Deportivo, så har Bernardo Silva nemlig fået indskrevet en helt særlig ‘Barca-klausul’ ind i sin nye aftale i Manchester City.

Det spanske medie oplyser, at klausulen indbærer, at Bernardo Silva vil få lov til at skifte til den catalanske storklub, såfremt Manchester City modtager et bud fra dem på 50 millioner euro svarende til cirka 373 millioner kroner.

Det er dermed også markant lavere end den markedsværdi på 80 millioner euro, som portugiseren ifølge transfermarkt.com har.

29-årige Bernardo Silva blev i store dele af sommerens transfervindue sat i forbindelse med et skifte væk fra Manchester City, men han endte altså med at forblive under Pep Guardiolas vinger.

Siden Bernardo Silvas skifte til Manchester City fra Monaco tilbage i 2017, har han noteret sig for 55 mål og 59 oplæg i 310 kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top