The perfect guide to the casino

Jubler over signing: Heldigt vi fik ham foran Brøndby

Brøndby IF var involveret i lidt af en transfersaga denne sommer.

Det plejer bestemt ikke at gå stille for sig, når dørene til sommerens transfervindue bliver slået op, og det var altså heller ingen undtagelse i år, hvor Brøndby IF havde et hektisk transfervindue.

De blå-gule fra Vestegnen havde således ualmindeligt svært ved at finde en afløser for Mads Hermansen, der ellers tidligt på sommeren skiftede til Leicester.

Brøndby havde dermed også god tid til at finde en afløser, men det var altså først i slutningen af transfervinduet, at det lykkedes dem at finde en ny målmand i Patrick Pentz.

Inden da havde Brøndby været i forhandlinger med Viborg med henblik på at købe Lucas Lund, men de forhandlinger brød senere hen sammen.

Herefter kastede man blikket mod Odds BK-målmanden Leopold Wahlstedt, men da alle troede, at det blot var et spørgsmål om tid, før han ville blive præsenteret som ny mand på Vestegnen, så tog sagen en uventet drejning.

Blackburn Rovers kom nemlig fra baghjul og snuppede Leopold Wahlstedt for næsen af Brøndby, og den signing glæder i dag klubbens sportsdirektør, Gregg Broughton.

Det fortæller han til Lancashire Telegraph.

– Vi var heldige at kunne hente vores førsteprioritet foran Brøndby, hvor han var på vej til. Hvis ikke det var sket, så skulle vi have gået lidt længere ned af vores liste, siger Gregg Broughton.

Brøndby har kun sikret sig Patrick Pentz på en lejeaftale uden købsoption, og dermed skal de efter alt dømme atter på jagt efter en ny målmand til næste sommer.

OVERSIGT

Scroll to Top