I skarp konkurrence med FCN og Liverpool: Brøndby IF jagter stortalent

The perfect guide to the casino

I skarp konkurrence med FCN og Liverpool: Brøndby IF jagter stortalent

Der er stor konkurrence om et af Norges største fodboldtalenter.

Unge fodboldtalenter bliver i højere og højere grad prioriterer i moderne fodbold, hvor det gælder om at finde det næste stortalent, som kan skydes afsted for et stort millionbeløb.

Derfor er interessen for unge spillere i Skandinavien også stor, da salgspotentialet er enormt. I Tromsø løber den blot 17-årige Jens Hjertø-Dahl rundt, og han har angiveligt imponeret så meget, at der nu er interesse fra adskillige klubber.

Ifølge det norske medie Nordlys, så er Brøndby blandt andet en af de interesserede klubber, mens også FC Nordsjælland og selveste Liverpool skulle følge den talentfulde midtbanespiller.

Tromsø kommer dog efter alt at dømme ikke til at sælge Jens Hjertø-Dahl for småpenge, da hans nuværende aftale med klubben først udløber i 2025, og ifølge lokalavisen iTromsø, så forventes det endvidere, at stortalentet sætter sin signatur på en ny aftale med Tromsø gældende frem til 2027, når han fylder 18 år engang i oktober.

Jens Hjertø-Dahl har indtil videre spillet 13 førsteholdskampe for Tromsø, hvori han har noteret sig for tre mål og to oplæg.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top