The perfect guide to the casino

Træner med opsigtsvækkende Højlund-afsløring: Brødrene var mere talentfulde

Det har ikke altid lagt i kortene, at Rasmus Højlund ville blive en af Danmarks største fodboldstjerner.

Det er mindre end to år siden, at FC København vinkede farvel til Rasmus Højlund, som var blevet vejet og fundet for let i den danske hovedstadsklub, men siden hen har han altså haft en kometkarriere, der tidligere på sommeren førte til et skifte til selveste Manchester United.

Her blev den unge angriber købt for mere end 500 millioner danske kroner, men det er altså ikke kun FC København, der har fejlvurderet Rasmus Højlunds talent.

Christian Mouroux, der er talentchef i Hørsholm-Usserød, hvor Rasmus Højlund har en fortid som ungdomsspiller, fortæller således i et interview med Daily Mail, at hans to yngre brødre var større talenter, da de var mindre.

– Hans to yngre brødre – tvillingerne Emil og Oscar, begge nu i FC København – var mere åbenlyse talenter. Rasmus var ikke en standout. Der var andre spillere på hans alder lige så gode. Hans talenter, som du ser i dag, kom meget senere. Jeg vil ikke lyve, jeg er meget overrasket over, hvor meget Rasmus gik for, fortæller han til den engelske avis.

Christian Mouroux fortæller i samme ombæring, at han på et tidspunkt tvivlede på, om Rasmus Højlund nogensinde ville slå igennem.

– Der var ikke et enkelt øjeblik, hvor vi troede, han ville blive en stjerne, lyder det afslutningsvis fra Christian Mouroux.

OVERSIGT

Scroll to Top