The perfect guide to the casino

Medie melder om skidt nyt for AC: Får bænkevarmer-rolle i FC Barcelona

Den danske forsvarsspiller kan ende med at trække sorteper i den catalanske storklub.

27-årige Andreas Christensen har været en vigtig spiller i FC Barcelona, siden hans skifte fra Chelsea sidste sommer, og i indeværende sæson har han således også startet inde i alle fire kampe, men det kan altså ændre sig i den nærmeste fremtid.

På Deadline Day hentede FC Barcelona nemlig en markant forstærkning til det bagerste geled i form af Joao Cancelo, og det kan altså ende med at få stor betydning for Andreas Christensen, da den portugisiske forsvarsspiller forventes at sætte sig på den ene back-plads, mens Alejandro Balde sidder på den anden.

Ifølge det spanske medie El Nacional, så kommer franskmanden Jules Koundé til at få pladsen som den ene stopper, og det efterlader dermed kun en enkelt plads i forsvaret.

Her forventes Andreas Christensen at skulle kæmpe med Ronald Araujo, som i øjeblikket er skadet, men ifølge førnævnte medie, så beskrives uruguyanerens plads i startopstillingen som ‘urørlig’, når han først vender tilbage fra sin skade.

Meget tyder dermed også på, at danskeren kan ende med at trække sorteper, når Xavi skal sætte navn på de fire startende forsvarsspillere i sin startopstilling.

Heldigvis for Andreas Christensen kommer FC Barcelona til at spille et hav af kampe i indeværende sæson, hvor de både skal kæmpe med om mesterskabet i La Liga, pokaltrofæet i Copa del Rey og ikke mindst Champions League-trofæet.

OVERSIGT

Scroll to Top