The perfect guide to the casino

Finland – Danmark: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og forventede startopstillinger

Finland – Danmark: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Søndag aften klokken 18:00 spiller Finland mod Danmark på Olympiastadion.

Faktaboks

Hvem: Finland – Danmark
Hvad: EM-kvalifikationen
Hvor: Olympiastadion
Hvornår: Søndag d. 10. september kl. 18:00
TV og Streaming: TV2

Kampens betydning

Før kampen er værterne at finde på EM-kvalifikationens førsteplads efter fire kampe med ni point, hvilket på nuværende tidspunkt vil sikre direkte adgang til EM 2024. Pointtotalen er kommet i hus via tre sejre og et nederlag, mens Finland endnu har deres første pointdeling til gode denne sæson. Selvom vi kun er tre ud af ni spillerunder inde i grundspillet, vil de uden tvivl forsøge at forstærke førstepladsen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

Finland har i gennemsnit lukket 0.75 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.83 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod Danmark. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Udeholdets situation

Gæsterne har ikke haft en lige så god kvalifikation indtil nu. Lige nu er de placeret på gruppens tredjeplads efter fire kampe, hvor de har samlet syv point sammen, hvilket på nuværende tidspunkt ikke vil række til en plads ved EM 2024. Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, en uafgjort og et nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at spille sig nærmere de EM-adgangsgivende pladser i top to i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

I 75% af Danmarks kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det sker igen, kan du lige nu få odds 2.00 på Bet365, hvis Begge holder scorer. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Holdenes form

Kigger man nærmere på Finlands form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en sejr, da de slog Kazakhstan National Team med 1-0 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de vist imponerende form med fem ud af fem sejre. Deres seneste syv kampe er endt med en sejr.

Ligesom søndagens modstander tog Danmark også en sejr i deres seneste kamp, da de slog San Marino National Team med 4-0. Denmark National Team har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til tre sejre, 2, uafgjorte og 0 nederlag.

Hjemme- og udebanestatistik

Hjemme på Olympiastadion har Finland været stærke over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget fire sejre, mens det også er blevet til 0 uafgjorte og et nederlag. Deres seneste fire hjemmebanekampe er endt med sejr. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod San Marino National Team i en kamp, der resulterede i en 6-0 sejr.

I Denmark National Teams seneste opgør væk fra hjemmebanen, Parken, gæstede de Slovenia National Team i en kamp, der resulterede i en 1-1 pointdeling. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er det heller ikke blevet til meget succes med 0 sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og tre nederlag. Deres seneste to udebanekampe er endt uafgjort.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har Danmark haft overtaget over de seneste tre kampe, hvor de har taget to sejre sammenlignet med Finlands en sejr mens det er blevet til 0 uafgjorte. Lige nu er Denmark National Team på en to kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til Danish Dynamite, da de besejrede søndagens værter med 3-1.

Forventede startopstillinger

Finland: 4-3-3
Lukáš Hrádecký – Arttu Hoskonen, Diogo Tomas, Leo Väisänen, Robert Ivanov – Glen Kamara, Rasmus Schüller, Richard Olav Jensen – Joel Pohjanpalo, Nikolai Alho, Teemu Pukki

Danmark: 4-3-3
Kasper Schmeichel – Alexander Bah, Andreas Christensen, Simon Kjær, Victor Nelsson – Joakim Mæhle, Jonas Older Wind, Pierre-Emile Højbjerg – Martin Braithwaite, Mohammed Daramy, Rasmus Højlund

Skader og karantæner

Der er ingen nye skader eller karantæner forud for kampen.

Konklusion

Med Finland i toppen af tabellen og Danmark jagtende, er der lagt op til et spændende opgør på Olympiastadion. Begge hold har vist stærk form, og der er alle muligheder for et tæt og underholdende opgør. Interessant bliver det også at se, om Danmark kan fortsætte deres sejrsstime i de indbyrdes opgør. Uanset hvad, lover det på at blive en kamp værd at se.

OVERSIGT

Scroll to Top