The perfect guide to the casino

FCK-stjerne uddeler store roser: Neestrup har enorme boller

Roony Bardghji uddeler store roser til FC København-træneren.

FC København har fået en fremragende start på sæsonen, hvor de i øjeblikket indtager førstepladsen i 3F Superligaen, mens de ligeledes har skrevet historie, da de blev det første danske hold nogensinde til at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet to år i træk.

Den store FCK-succes har 17-årige Roony Bardghji spillet en stor andel i – blandt andet da han scorede det afgørende straffespark mod Sparta Prag, og i et stort interview med svenske Aftonbladet uddeler den svenske offensivspiller store roser til cheftræner Jacob Neestrup.

– Det kræver enorme boller hos en cheftræner at lade en 17-årig sparke et så afgørende straffespark, fastslår FCK-talentet over for Aftonbladet og beretter flere detaljer om den opsigtsvækkende eksekvering mod Sparta Prag:

– Han (Jacob Neestrup, red.) var selvfølgelig glad, og så tror jeg, at mange af mine holdkammerater var lidt chokerede. “Du er ikke rigtig klog”. De kunne ikke rigtig tro deres egne øjne, fortæller Roony Bardghji, der også ser frem til de kommende Champions League-kampe.

– At score et par mål i Champions League vil være stort. Får jeg chancen, vil jeg rigtig, rigtig gerne score på et flot frispark i Parken. Stadionet kommer til at eksplodere. Det er min drøm, lyder det fra det unge stortalent, der afslutningsvis takker Neestrup for den store tillid.

– Det har været godt. Det er i høj grad takket være Jacob Neestrup, som lader mig spille en masse. Han viser mig tillid, og han siger, at jeg skal gøre det, jeg er god til ude på banen. Jeg har aldrig været så fysisk stærk før. Jeg har spillet mange kampe, og det er klart, at når man spiller næsten hver kamp, bliver man fysisk stærkere, fortæller Roony Bardghji.

OVERSIGT

Scroll to Top