Optakt: Danmark vs. San Marino - EM-kvalifikation

The perfect guide to the casino

Optakt: Danmark vs. San Marino – EM-kvalifikation

Danmark vs. San Marino – EM-kvalifikation

Kampdetaljer:

  • Hvem: Danmark vs. San Marino
  • Hvad: EM-kvalifikation
  • Hvor: Parken, Danmark
  • Hvornår: Torsdag den 7. september kl. 20:45
  • TV og Streaming: TV2

Danmarks Rejse:

Før kampen finder vi værterne, Danmark, på EM-kvalifikationens tredjeplads efter fire intense kampe med en samlet pointsum på syv. Dette resultat er blevet opnået gennem to sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag. Selvom turneringen kun er tre spillerunder inde i grundspillet, er det tydeligt, at de danske styrker vil gøre alt i deres magt for at klatre op i top to og dermed sikre en plads ved EM 2024.

Vidste du? – Spilforslag 1:

I 75% af Danmarks kampe i denne sæson har begge hold fundet vej til måltavlen. Hvis du tror, at dette vil gentage sig, kan du i øjeblikket få attraktive odds hos Bet365 for begge hold, der scorer. Vær med og modtag en bonus på 1.000 kr. hos Bet365 i dag.

San Marinos Udfordring:

På den anden side har gæsterne fra San Marino haft en mere udfordrende kvalifikation. De befinder sig i øjeblikket på gruppesjettepladsen efter fire kampe, hvor de endnu ikke har indsamlet point. Dette resultat er kommet i hus gennem fire nederlag, og det er klart, at San Marino er fast besluttet på at forbedre deres position i gruppen i den kommende kamp.

Vidste du? – Spilforslag 2:

San Marino har i gennemsnit lukket 3.25 mål ind pr. kamp i denne sæson. Hvis du tror, de vil lade mere end 2,5 mål passere mod Danmark, kan du få lukrative odds hos Bet365. Gør brug af deres 1.000 kr. bonus og vær med i dag.

Holdenes Form:

Danmark kommer ind til opgøret med en seneste pointdeling, hvor de spillede 1-1 mod Slovenia. Over de seneste fem kampe har de vist stabilitet med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

På den anden side forlod San Marino seneste kamp med nul point, efter at de tabte 0-6 til Finland . San Marino har ikke haft heldet med sig i deres seneste fem kampe, hvor de alle endte i nederlag.

Hjemme- og Udebanepræstationer:

Danmark har været uovervindelige på hjemmebane i Parken i de seneste fem kampe, hvor de har opnået fire sejre og en uafgjort. Deres seneste to hjemmebanekampe resulterede i sejre, inklusive en 1-0 sejr over Northern Ireland .

På den anden side har San Marino haft svært ved at levere på fremmed græs i de seneste fem udebanekampe med nul sejre, en uafgjort og fire nederlag. Deres seneste tre udebanekampe har alle endt i nederlag.

Historiske Møder:

Det er værd at bemærke, at holdene ikke har mødt hinanden i nyere tid, hvilket tilføjer en ekstra dimension af spænding til dette opgør.

Forventede Startopstillinger:

Danmark (4-3-3):

  • Målmand: Kasper Schmeichel
  • Forsvar: Alexander Bah, Andreas Christensen, Simon Kjær, Victor Nelsson
  • Midtbane: Joakim Mæhle, Jonas Older Wind, Pierre-Emile Højbjerg
  • Angreb: Martin Braithwaite, Mohammed Daramy, Rasmus Højlund

San Marino (4-3-3):

  • Målmand: Elia Benedettini
  • Forsvar: Alessandro Tosi, Dante Carlos Rossi, Filippo Fabbri, Roberto Di Maio
  • Midtbane: Alessandro Golinucci, Filippo Berardi, Lorenzo Lazzari
  • Angreb: Matteo Vitaioli, Mirko Palazzi, Nicola Nanni

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top