The perfect guide to the casino

FCK-stjerne med iskold udmelding: ‘Jeg vil skifte uden at tøve’

Denis Vavro er ikke bleg for at lægge kortene på bordet.

Denis Vavro har i den grad været i fokus for FC København den seneste uges tid, hvor han har scoret to pragtfulde mål mod henholdsvis Rakow og Viborg FF, og selvom transfervinduet nu er lukket, så vil han ikke tøve med at forlade den danske hovedstad, hvis der tikker et helt særligt tilbud ind.

Transfervinduet i Saudi Arabien er nemlig fortsat åbent, og FCK-stjernen lægger altså ikke skjul på, at han vil skifte uden at tøve, hvis der lander sådan et tilbud på hans bord.

– Jeg ville tage afsted med det samme. Selv på en cykel, siger Vavro med et smil på læben til sport.sk.

– Saudiarabere gør det, fordi de har penge. Hvis andre ligaer havde samme muligheder, så ville de da også styrke deres position i markedet. Sådan er det bare. Vi ved også godt, hvilken tid vi lever i, og hvad lønningerne er i klubber i Europa. Spillere ønsker at være fri for den økonomiske bekymring efter deres karriere, siger Denis Vavro, der i samme ombæring glæder sig over den form, som han i øjeblikket befinder sig i.

– Det er svært at sige [om jeg aldrig har været bedre, red.], men jeg har det godt. Jeg nyder fodbolden lige så meget, som da jeg var i FCK første gang, og vi vandt mesterskabet første gang sammen. Jeg har alt, hvad jeg og min familie har brug for. Jeg undgår skader, så det er fantastisk, lyder det afslutningsvis fra FCK-stjernen.

OVERSIGT

Scroll to Top