The perfect guide to the casino

Delaney åbner op: Sætter ord på skrækperiode i Tyskland

Den danske midtbanespiller sætter nu ord på den svære tid i tysk fodbold.

32-årige Thomas Delaney har haft et særdeles turbulent år, som har budt på minimal med spilletid, hvorfor han også tidligere på året blev fravalgt af Kasper Hjulmand til landsholdssamlingen.

Nu er den rutinerede midtbanekrig dog vendte tilbage i de rød-hvide farver i kølvandet på sit skifte til Anderlecht, og tirsdag satte han så ord på den svære tid i Tyskland til den fremmødte presse.

– Det var et underligt forløb. Jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig, at jeg skulle ende i sådan et forløb. Jeg vidste tidligt på foråret, at jeg havde spillet mit sidste minut. Jeg var lejespiller, og jeg var ikke en del af trænerens fremtid, så jeg tog det som en pre-season. Men det er hårdt, og det er hårdt at gå og vide, at du ikke rigtig har noget at lave, siger Delaney, der samtidig afslører, at han allerede tilbage i februar var klar over, at han ikke ville få spilletid, da Hoffenheim præsenterede Pellegrino Matarazzo som ny træner i klubben.

– Det er mellem mig og ham [hvad der blev sagt, red.], men det var i hvert fald, at jeg ikke skulle stå i vejen for nogle af klubbens faste spillere, lyder det fra Delaney, der måtte finde andre måder at holde kærligheden til fodbold til livs på.

– Jeg kan huske, at jeg ringede til min agent, som sagde til mig, at jeg måtte tage det som en lang pre-season. Det gik faktisk rigtig fint, selvom jeg tænkte, at det nok bare var midliertidigt: “der kommer nok skadede spillere, og der er en chance for, at jeg kommer til at spille.” Men den sidste måned var hård, for der kunne jeg godt se, at der ikke var noget, som ville ændre sig, fortæller den tidligere FCK-stjerne, som ikke lægger skjul på, at det var en mental udfordring.

– Det var en mental udfordring, det her med, hvordan man kommer igennem det. Om det har gjort mig bedre eller dårligere, det ved jeg ikke. Man kan hurtig blive forvænt med, at det hele går godt. Det samme gælder landsholdet, hvor Kasper (Hjulmand) aldrig ringede, og lige pludselig ringede han, og så ved jeg jo godt, hvad klokken er slået. Så det har givet lidt blod på tanden om at komme tilbage og slå fast, at jeg er landsholdsspiller igen, lyder det afslutningsvis fra Delaney.

Thomas Delaney og Danmark skal i aktion torsdag aften, hvor de tager imod San Marino i EM-kvalifikationen hjemme i Parken.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top