Vallys sætter ord på landsholdsudtagelse: Det er fantastisk og lidt overvældende

The perfect guide to the casino

Vallys sætter ord på landsholdsudtagelse: Det er fantastisk og lidt overvældende

Brøndby-stjernen kunne mandag fejre sin fødselsdag med en ekstra fødselsdagsgave.

Nicolai Vallys blev mandag 27 år gammel, og det bliver formentlig en fødselsdag, som han aldrig kommer til at glemme.

Her kunne han nemlig troppe op i landsholdslejren for første gang nogensinde, og det stod altså ikke ligefrem i kortene for få år siden, at offensivspilleren ville være at finde i de rød-hvide farver.

Nicolai Vallys har således aldrig fået nogle kampe for Danmarks U-landshold, og for bare få år tilbage løb han rundt og spillede divisionsfodbold i FC Roskilde.

Derfor var det også en lidt overvældet Nicolai Vallys, der mandag satte ord på sin landsholdsudtagelse.

– Det er fantastisk og lidt overvældende. Der er mange mennesker og mange nye indtryk, men jeg er rigtig glad for at være her, og jeg er meget stolt, siger Vallys.

– Det er selvfølgelig skørt. Når man er en del af det, tror jeg ikke rigtig, at man tænker lige så meget over det, i forhold til når man ser det udefra, men jeg tror måske ikke helt, at jeg forstår, hvor jeg er, og hvor stort det er.

– Jeg prøver så godt som muligt at være i det og nyde det, og så kan det være, at jeg på et tidspunkt forstår det, siger Nicolai Vallys.

Nicolai Vallys kan få sin debut for det danske A-landshold, når de torsdag aften tager imod San Marino i EM-kvalifikationen hjemme i Parken.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top