Kan blive den dyreste spiller i historien: Nu står de klar med vanvittigt bud på Salah

The perfect guide to the casino

Kan blive den dyreste spiller i historien: Nu står de klar med vanvittigt bud på Salah

Den egyptiske superstjerne kan blive den dyreste fodboldspiller nogensinde.

Det er formentlig gået manges næser forbi, at saudiarabisk fodbold har lokket et hav af superstjerner til Mellemøsten denne sommer, og de seneste uger har der udspillet sig noget af en transfersaga, som involverer Liverpool-stjernen Mohamed Salah.

Indtil videre er det dog lykkes Jürgen Klopp og co. at holde på klubbens stjernespiller, men eftersom det saudiarabiske transfervindue fortsat er åbent til på torsdag, så er der altså intet der er afgjort endnu.

Den saudiarabiske klub, Al-Ittihad, står nemlig klar med et fuldstændig absurd bud på Mohamed Salah, hvis man skal tro mediet i news.

De oplyser således, Al-Ittihad står klar med et bud på svimlende 215 millioner pund – svarende til cirka 1,8 milliarder kroner.

Buddet er dermed 500 millioner kroner højere end det bud på 1,3 milliarder kroner, som den saudiarabiske klub i sidste uge fik afvist af Liverpool.

Ender Liverpool med at accepterer det nye og markant forhøjede bud, så vil det samtidig gøre Salah til den dyreste fodboldspiller nogensinde, da han vil rykke forbi Paris Saint-Germains køb af Neymar, som de i sin tid betalte 1,6 milliarder kroner for.

31-årige Mohamed Salah har spillet i Liverpool siden 2017, hvor han skiftede fra AS Roma. Siden da er det blevet til 309 kampe for The Reds med 188 mål og 81 oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top