The perfect guide to the casino

Brøndby-boss om Schwartau: Et gennembrud er lige på trapperne

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, er overbevist om, at der ligger et gennembrud og venter på den unge offensivspiller.

Det er ikke blevet til meget spilletid for 17-årige Oscar Schwartau i indeværende sæson, men Carsten V. Jensen forsikrer, at stortalentet har været igennem en rivende udvikling henover sommeren, og så er han tilmed sikker på, at der ligger et gennembrud er lige på trapperne.

Det giver han udtryk for Over for ‘BrøndbyLyd’.

– Schwartau kan ikke holdes tilbage. Jeg ved godt, der har været meget snak, men det er ikke andre end os selv, der skal sætte agendaen for, hvordan tingene hænger sammen.

– Schwartau har haft en fantastisk udvikling. I hele sidste sæson har han taget meget på i vægt i muskler, og på så ung en mand skal det lige faldes på plads med, hvad der sendes af signaler fra hjernen og ud i bevægeapperatet.

– Men det er ved at falde på plads nu. Det kan vi jo bare se. Når Schwartau kommer på banen, er det jo en voksen spiller, der går ind og gør en forskel. Det ligger lige rundt om hjørnet (gennembruddet, red.), siger Carsten V. Jensen til BrøndbyLyd på et spørgsmål om minutter til Masterclass-spillere.

Oscar Schwartau er blevet skiftet ind fire gange i indeværende sæson.

OVERSIGT

Scroll to Top