Retter skarp kritik af Brøndbys transfervindue: Henter i øst og vest

The perfect guide to the casino

Retter skarp kritik af Brøndbys transfervindue: Henter i øst og vest

Brøndbys transfervindue har ikke været videre imponerende.

Sådan lyder dommen fra den tidligere Brøndby-spiller og nuværende Discovery+-ekspert, Mikkel Bischoff, der har ikke meget fidus til det de blå-gule fra Vestegnen har præsteret i det netop afsluttede transfervindue.

Her påpeger han i første omgang, at han ikke synes, at der er blevet hentet fra en højere hylde, selvom det blev udtrykt klar og tydeligt, at det var målet, da GFH kom til klubben.

– Det synes jeg ikke, at de har gjort. Jeg synes, det vindue, de havde i sidste sommer inden GFH kom ind, var et bedre vindue. Det var også et vindue med større navne. Vallys, Wass, Omoijuanfo synes jeg er større navne, end de har hentet ind nu, siger han og fortsætter:

– Så kan man sige, at Jacob Rasmussen har været et rigtig, rigtig godt indkøb og har været rigtig god for Brøndby i de kampe, han har spillet. Men ellers er der blevet hentet lidt ind i øst og vest. Jeg er ikke så sikker på, at alle de spillere, de har hentet ind – også for rimelig mange penge – bliver succeser i Brøndby, lyder det fra Bischoff, der i samme ombæring bliver spurgt ind til, om Brøndbys transferaktivitet kan måle sig med FC København og FC Nordsjællands, og her er svaret klart.

– Det synes jeg ikke. Især med det vindue, som FC Nordsjælland har haft. Det er nærmest sådan et eksplosivt vindue, hvor de virkelig viser intentioner i forhold til at skulle vinde mesterskabet, og de vil spille med hele vejen. Så i forhold til FC Nordsjælland og FC København, så har Brøndby overhovedet ikke haft så godt et vindue, lyder det afslutningsvis fra Bischoff.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top